CELEBRITIES

Η Cindy Crawford στο εξώφυλλο της πολωνικής Vogue δείχνει γιατί παραμένει ένα icon


JTeam

26 Οκτωβρίου 2022

Η Cindy Crawford στο εξώφυλλο της πολωνικής Vogue δείχνει γιατί παραμένει ένα icon
H Cindy Crawford εδω και 36 χρόνια παραμένει ένα από τα πλέον κορυφαία μοντέλα στην ιστορία της μόδας, και το τελευταίο εξώφυλλο της πολωνικής Vogue αποτυπώνει τον ακριβή λόγο

H Cindy Crawford είναι ένα από τα supermodels που καθόρισαν μια ολόκληρη εποχή και συνεχίζουν να εμπνέουν κάθε γυναίκα. Δικαιωματικά ανήκει στη λίστα με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο με μια πορεία στον χώρο του modeling, αξιοζήλευτη.

Την έχουν εμπιστευτεί κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας, έχει πρωταγωνιστήσει στις πιο εντυπωσιακές καμπάνιες και πασαρέλες και συνεχίζει να μας σαγηνεύει με την απλότητά και την αβίαστη κομψότητά της. Η Crawford ποζάρει στα 56 της για το τεύχος Νοέμβριου της πολωνικής Vogue το οποίο είναι αφιερωμένο στην έννοια του «Icon», και κάνει μία ακόμη statement φωτογράφηση, χωρίς εντυπωσιασμούς -δεν τους είχε ποτέ ανάγκη. Φωτογραφίζεται αιθέρια και δυναμική από την φωτογράφο Paola Kudacki με 3 επιβλητικά total black σύνολα.

Jenny.Gr

Στην εποχή των social media η αλήθεια είναι ότι μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει γρήγορα, η διάρκεια της προβολής του όμως είναι αμφίβολη. Προσωπικότητες όπως η Crawford έχουν καταφέρει να συντηρήσουν τη φήμη τους χάρη στα μοναδικά τους προσόντα και τη συνολική τους παρουσία στους εκάστοτε χώρους που κινούνται. Και ειδικά στην περίπτωση της CD, όλα δείχνουν ότι είναι δύσκολο πλέον για ένα μοντέλο να επαναλάβει την πορεία της, τόσο λόγω του πόσο έχει αλλάξει η μόδα από τα 90s, όσο και της ίδιας της προσωπικότητας της Crawford. Έχει ποζάρει για τη Vogue 18 φορές, αριθμός ρεκόρ και συνεχίζει να το κάνει με την ίδια δυναμική.

Jenny.Gr

Η Cindy Crawford ξεκίνησε την καριέρα της συμμετέχοντας σε ένα video clip του George Michael και από τότε έμελλε να αλλάξει το πρότυπο του αμερικανικής ομορφιάς και να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα supermodels στην ιστορία της μόδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.