UPDATE #NOW

Ο Joaquin Phoenix και η Rooney Mara θα παίξουν σε θρίλερ, βασισμένο σε αληθινή ιστορία


Κλέλια Φατούρου

25 Οκτωβρίου 2022

Ο Joaquin Phoenix και η Rooney Mara θα παίξουν σε θρίλερ, βασισμένο σε αληθινή ιστορία
Greg Williams
Το ζευγάρι θα παίξει σε ένα θρίλερ που εκτυλίσσεται το 1930

Ο σκηνοθέτης Pawel Pawlikowski, μετά την υποψηφιότητα για Όσκαρ για το "Cold War", αναλαμβάνει ένα ακόμη μεγαλύτερο project, και το κάνει με ένα A-list cast. Το θρίλερ "The Island" βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και το πρωταγωνιστικό δίδυμο θα είναι το ζευγάρι Joaquin Phoenix και Rooney Mara.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η ταινία «ακολουθεί ένα γοητευτικό ζευγάρι Αμερικανών τη δεκαετία του '30, οι οποίοι γυρίζουν την πλάτη τους στον πολιτισμό για να χτίσουν έναν ιδιωτικό παράδεισο σε ένα έρημο νησί και να ζήσουν από αυτά που τους προσφέρει η γη. Περνά όμως ένας εκατομμυριούχος με το γιοτ του, τους μετατρέπει σε είδηση στις εφημερίδες, και μία κόμισσα καταφτάνει με τους εραστές της, σχεδιάζοντας τη δημιουργία πολυτελούς ξενοδοχείου. Απειλούν όμως τον παράδεισο που έφτιαξε το ζευγάρι και ο πόλεμος ξεκινά. Θα δούμε αποπλάνηση, απιστία, ζήλια, προδοσία και τελικά φόνο. Ταυτόχρονα, η φύση ζητά εκδίκηση».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρίας παραγωγής FilmNation, ο Pawlikowski είναι ένας από τους καλύτερους σύγχρονους δημιουργούς στον κινηματογράφο και ζωντανεύει μία ιστορία που θα ξαναφέρει τους ανθρώπους στο σινεμά.

Jenny.Gr
Instagram/Toddphillips

Προς το παρόν, ο Joaquin Phoenix κάνει γυρίσματα για το "Joker: Folie a Deux", το sequel του Todd Philips, στο οποίο θα δούμε και τη Lady Gaga ως Harley Quinn. Θα τον δούμε επίσης στo "Napoleon" του Ridley Scott και το "Dissapointment Blvd." του Ari Aster. Από την άλλη, η συνοδοιπόρος του, Rooney Mara, συμμετέχει στο πολυσυζητημένο "Women Talking", και όλοι μιλούν για πολύ πιθανή υποψηφιότητά της στα Όσκαρ. Το "The Island" πάντως αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το 2023.