CELEBRITIES

Leonardo DiCaprio και Gigi Hadid μαζί σε Halloween party


JTeam

1 Νοεμβρίου 2022

Leonardo DiCaprio και Gigi Hadid μαζί σε Halloween party
Οι κοινές εμφανίσεις του νέου ζευγαριού συνεχίζονται και αποσπούν το ενδιαφέρον

Μαζί σε Halloween party κατέφθασαν το γνωστό μοντέλο Gigi Hadid και ο DiCaprio, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τις φήμες που τους θέλουν να είναι το νέο hot ζευγάρι. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβρη, λίγο μετά τον χωρισμό του Leo, από την πρώην σύντροφο του Camilla.

Gigi και DiCaprio βρέθηκαν μαζί σε πολλά πάρτι κατά την διάρκεια της εβδομάδας μόδας στην Νέα Υόρκη και μάλιστα όχι μόνο έχουν κρατήσει επαφές, αλλά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο Leo ταξίδεψε μαζί με την Hadid σε Μιλάνο και Παρίσι, όπου και πάλι συμμετείχε το μοντέλο σε εβδομάδες μόδας.

Jenny.Gr

Και ενώ από μεριάς τους κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει ή μιλήσει για την σχέση τους, η μια τους κοινή εμφάνιση, διαδέχεται την άλλη. Αυτήν την φορά τους εντοπίσαμε και πάλι στην Νέα Υόρκη και μάλιστα σε Halloween πάρτι, όπου παρευρέθηκαν και έφτασαν μαζί. Σύμφωνα με το Page Six, οι δυο τους έφτασαν με το ίδιο όχημα και μαζί τους στην παρέα είχαν την αδερφή της Gigi, την Bella Hadid, το επίσης μοντέλο Irina Shayk και έναν επιχειρηματίας/καλλιτέχνη τον Helly Nahmad.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο DiCaprio φορούσε και μια halloween μάσκα, ντυμένος μισός τέρας και μισός zombie, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα baseball καπέλα που φοράει στις εξόδους του, προκειμένου να μην τραβά το ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.