CELEBRITIES

H Ashley Graham στην πιο ακομπλεξάριστη λήψη: «Γεια σου νέα κοιλιά. Δείχνεις διαφορετική αλλά σε εκτιμώ»


JTeam

4 Νοεμβρίου 2022

H Ashley Graham στην πιο ακομπλεξάριστη λήψη: «Γεια σου νέα κοιλιά. Δείχνεις διαφορετική αλλά σε εκτιμώ»
Instagram/ ashleygraham
Την Τετάρτη, το plus size μοντέλο ανέβασε ένα story στο Instagram, «αγκαλιάζοντας» τη νέα εκδοχή του σώματός της μετά από 3 παιδιά

H Ashley Graham εδώ και χρόνια δείχνει τι σημαίνει self- love και υπενθυμίζει σε κάθε μητέρα ότι το σώμα της είναι όμορφο, σε όλες του τις μορφές. Πρώτα απ' όλα το υπενθυμίζει στον εαυτό της με κάθε ευκαιρία. Σπάει ταμπού και προκαταλήψεις, απομυθοποιεί τον θηλασμό και πιστεύει στο αληθινό γυναικείο σώμα.

Την Τετάρτη, το plus size μοντέλο ανέβασε ένα story στο Instagram, «αγκαλιάζοντας» τη νέα εκδοχή του σώματός της. Στη λήψη, φαίνεται σε κοντινό πλάνο η κοιλιά της.

«Γεια σου νέα κοιλιά. Δείχνεις πολύ διαφορετική από αυτή που είχα συνηθίσει, αλλά σε εκτιμώ», έγραψε η Ashley Graham μετά τη γέννηση και των τριών παιδιών της.

Jenny.Gr
Instagram/ ashleygraham

Η 35χρονη γέννησε τα δίδυμα στις αρχές του 2022, και μοιράζεται συχνά το βίωμα της μητρότητας χωρίς κανένα ταμπού γύρω από την εικόνα της. Τον Μάιο είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της, οτι μετά από τον τοκετό έπρεπε να μάθει από την αρχή πώς να αγαπά το σώμα της.

«Όπως τόσο πολλές γυναίκες, όλα όσα πέρασα με τον τοκετό, έχει επαναδιαμορφώσει τη σχέση μου με το κορμί μου. Το λέω αυτό γνωρίζοντας ότι είμαι ο άνθρωπος που φωνάζει εδώ και χρόνια σε όλους σας "Αγαπήστε τους εαυτούς σας". Πλέον για μένα, οι γέννες των τριών παιδιών μου, έστειλαν πολλά από όλα αυτά, έξω από το παράθυρο».

Η Graham που είχε παραδεχτεί παλαιότερα πως «είχε εμμονή με τα 20 κιλά» μετά τη γέννηση του πρώτου της γιου, Isaac, πλέον έχει βρει τις ισορροπίες της και η εικόνα που αντικρίζει κάθε μέρα στον καθρέφτη την κάνει χαρούμενη καθώς έχει να κάνει με απολύτως φυσιολογικά σημάδια.

Η Graham έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Justin Ervin τρία παιδιά, τον 2χρονο Isaac και τα 5 μηνών δίδυμα Malachi και Roman. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η γέννα των δίδυμων γιων της ήταν πολύ δύσκολη αλλά κατάφερε να κρατήσει τα δίδυμα στην αγκαλιά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.