CELEBRITIES

H Reese Witherspoon φτιάχνει το αγαπημένο της xmas κοκτέιλ και μας βάζει σε γιορτινό κλίμα


JTeam

24 Νοεμβρίου 2022

H Reese Witherspoon φτιάχνει το αγαπημένο της xmas κοκτέιλ και μας βάζει σε γιορτινό κλίμα
Η star μόλις μας έδειξε το κοκτέιλ που λατρεύει να πίνει τα Χριστούγεννα

Από την εποχή της πρώτης καραντίνας, η Reese Witherspoon ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο με τις αγαπημένες της συνταγές κοκτέιλ, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Όπως φαίνεται, αυτή η συνήθεια δεν έχει σταματήσει, αφού επέστρεψε με νέα συνταγή που αυτή τη φορά μυρίζει Χριστούγεννα.

Σε ένα καινούριο post, με το χαρακτηριστικό χιούμορ της και την γλυκιά της όψη, μας δείχνει στο βίντεο όλα τα στάδια που χρειάζεται να ακολουθήσουμε, παρόλο που δεν δίνει αναλυτικά τις ποσότητες που απαιτούνται, για να φτιάξουμε κι εμείς αυτό το γιορτινό κοκτέιλ.

Χορεύει το Santa Tell Me της Ariana Grande και μας βάζει στο κλίμα, κρατώντας στα χέρια της το signature κοκτέιλ της. Αν θες να το δοκιμάσεις κι εσύ, μην παραλείψεις να προσθέσεις το αγαπημένο σου χυμό ή λικέρ και μούρα που είναι η μαγική πινελιά.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το καλοκαιρινό κοκτέιλ που είχε φτιάξει, δίνοντας στο κοινό τη συνταγή του;

Το ονομάζει "Watermelon Margarita", οπότε πρόκειται για μια παραλλαγή του κλασικού, αγαπημένου ποτού! Αυτό που κάνει απλά είναι ότι βάζει όλα τα υλικά σε ένα shaker μαζί με παγάκια και αναμειγνύει καλά. Στη συνέχεια σερβίρει σε ένα μεγάλο ποτήρι, όπως και τώρα.

Καλή απόλαυση!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.