CELEBRITIES

Το ABC News «κόβει» τους δύο παρουσιαστές του, μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους


JTeam

6 Δεκεμβρίου 2022

Το ABC News «κόβει» τους δύο παρουσιαστές του, μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους
Splash News
Προκειται για την Amy Robach και τον TJ Holmes, παρουσιαστές του Good Morning America, οι οποίοι έχασαν την θέση τους μέχρι να «ηρεμήσουν οι τόνοι», μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Την απομάκρυνσή των δυο συναδέλφων από τον τηλεοπτικό αέρα αποφάσισαν οι υπεύθυνοι του σταθμού, μέχρι τουλάχιστον να ηρεμήσουν τα δημοσιεύματα. Η Amy Robach και ο TJ Holmes, οι οποίοι εργάζονται ως παρουσιαστές στην εκπομπή GMA3 του Good Morning America από το 2020, αποκαλύφθηκε ότι έχουν σχέση μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών από παπαράτσι.

Τόσο ο Holmes όσο και η Robach είναι παντρεμένοι με άλλους συντρόφους, αλλά μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών ένας εκπρόσωπός τους δήλωσε ότι είχαν χωρίσει από τους συζύγους τους και η σχέση τους ξεκίνησε μόλις πρόσφατα.

«Ήταν στενοί φίλοι για πολλά χρόνια, αλλά αυτή η σχέση ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες, αφού χώρισαν από τους συζύγους τους τον Αύγουστο. Δεν το είχαν πει σε κανέναν, ούτε στο ABC, γιατί περίμεναν μέχρι να πάρουν και οι δύο διαζύγιο» επεσήμανε ο εκπρόσωπος.

Η Kim Godwin, πρόεδρος του ABC News, ανακοίνωσε ότι οι Holmes και Robach θα αποσυρθούν προσωρινά από την εκπομπή, καθώς οργιάζουν τα σκανδαλοθηρικά μέσα αναφορικά με το ειδύλλιό τους.

«Θα μιλήσω για κάτι που έχει καταστεί εσωτερικός και εξωτερικός αντιπερισπασμός: η σχέση μεταξύ δύο συναδέλφων μας» είπε η Godwin μιλώντας στο προσωπικό. «Ενώ η σχέση αυτή δεν αποτελεί παραβίαση της πολιτικής της εταιρείας, τις τελευταίες μέρες σκέφομαι και επεξεργάζονται τι είναι καλύτερο για τον οργανισμό του ABC News. Και έτσι, προς το παρόν, θα αποσύρω την Amy και τον TJ από τον αέρα, μέχρι να βρούμε μια λύση».

Σημείωσε πως δεν επρόκειτο για μία «εύκολη απόφαση» και ζήτησε να «σταματήσουν οι ψίθυροι στους διαδρόμους».

«Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με κουτσομπολιά, εικασίες και φήμες» είπε. «Πρέπει να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στο έργο μας» ζήτησε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.