CELEBRITIES

Πέθανε η μητέρα της Cher, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Georgia Holt


JTeam

12 Δεκεμβρίου 2022

Πέθανε η μητέρα της Cher, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Georgia Holt
Instagram/ bennis_samantha
«Η μαμά έφυγε», έγραψε σε ανάρτησή της η Cher

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών η μητέρα της Cher, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Georgia Holt.

«Η μαμά έφυγε», έγραψε σε ανάρτησή της η Cher. Νωρίτερα, η εκπρόσωπος της star, Liz Rosenberg, επιβεβαίωσε τον θάνατό της Holt ενώ πολλοί διάσημοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους, ανάμεσά τους η Χίλαρι Κλίντον, που έγραψε «Λυπάμαι τόσο για την απώλειά σου φίλη μου».

Σύμφωνα με τον Guardian, η Holt είχε μπει στο νοσοκομείο τον περασμένο Σεπτέμβριο, με πνευμονία. Η Jackie Jean Crouch, όπως ήταν το πραγματικό όνομά της, γεννήθηκε το 1926 στο Arkansas και ο πατέρας της την έμαθε να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει. Ως παιδί κέρδισε σε πολλούς διαγωνισμούς ταλέντων και καλλιστεία και ασχολήθηκε με την υποκριτική από τα 20 χρόνια της.

Μεταξύ άλλων, πρωταγωνίστησε σε σειρές όπως οι "The Adventures of Ozzie and Harriet" και "I Love Lucy", αλλά και σε ταινίες, όπως "Grounds for Marriage" και "A Life of Her Own".

Μετά το πρώτο διαζύγιο η Holt αντιμετώπισε προβλήματα και για ένα σύντομο διάστημα έβαλε τη Cher σε ορφανοτροφείο, ενώ προσπαθούσε να γίνει οικονομικά ανεξάρτητη. Η Cher θαύμαζε πολύ τη μητέρα της και το εκδήλωνε πολλές φορές δημοσίως.

Η μητέρα της Cher παντρεύτηκε και πήρε διαζύγιο έξι φορές, από τις οποίες δύο με τον πρώτο της σύζυγο, τον πατέρα της Cher, John Paul Sarkisian. Είχαν παντρευτεί το 1946 και χώρισαν την επόμενη χρονιά, αλλά ξαναπαντρεύτηκαν το 1965 και πήραν διαζύγιο, ξανά, μετά από έναν χρόνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.