CELEBRITIES

Η Mariah Carey τραγουδά για πρώτη φορά μαζί με την κόρη της στη σκηνή: «Αυτό εδώ είναι το κοριτσάκι μου»


JTeam

12 Δεκεμβρίου 2022

Η Mariah Carey τραγουδά για πρώτη φορά μαζί με την κόρη της στη σκηνή: «Αυτό εδώ είναι το κοριτσάκι μου»
@Mariahcarey
H θρυλική ερμηνεύτρια προσκάλεσε στη σκηνή την 11χρονη κόρη της, Monroe και ερμήνευσαν μαζί τις επιτυχίες της για πρώτη φορά

Στο Toronto του Καναδά βρίσκεται η Mariah Carey, η οποία πραγματοποίησε κάποιες περιορισμένες, χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις για φέτος. Η θρυλική τραγουδίστρια έχει προγραμματίσει τα καθιερωμένα της show, και σε ένα από αυτά της Scotiabank Arena, εμφανίστηκε στην σκηνή παρέα με την κόρη της Monroe, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Μαμά και κόρη έλαμψαν στη σκηνή, φορώντας λευκά φορέματα και τιάρες στο κεφάλι, ενώ το κοινό που βρέθηκε εκεί, τις αποθέωσε. «Αυτό εδώ είναι το κοριτσάκι μου», είπε η τραγουδίστρια λίγο πριν υποδεχτεί στη σκηνή την κόρη της, η οποία είναι μόλις 11 ετών.

«Πριν από 11 χρόνια πήρα το μεγαλύτερο δώρο. Δεν γιορτάζω γενέθλια, αλλά η ημέρα της γέννας μου ήταν το μεγαλύτερο δώρο που έχω πάρει, όταν γέννησα τα δίδυμα παιδιά μου και για άλλη μία φορά θα ήθελα να σας συστήσω την κόρη μου, Monroe. Αυτό είναι το πρώτο μας ντουέτο. Αυτό που θα τραγουδήσουμε, είναι ένας πανέμορφος ύμνος που λέγεται "Away In a Manger" και το ετοιμάζουμε εδώ και κάποιο καιρό», είπε η Carey έχοντας στο πλευρό την κόρη της.

Η Mariah Carey ξεκίνησε να ερμηνεύει το κομμάτι, ενώ στη συνέχεια η 11χρονη κόρη της πήρε σειρά και τραγούδησε μπροστά σε πάνω από 13.000 θεατές. «Η κόρη μου, δεσποινίς Μοnroe» είπε με υπερηφάνεια η διάσημη τραγουδίστρια, μόλις μητέρα και κόρη ολοκλήρωσαν την ερμηνεία τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.