CELEBRITIES

10 celebrity χωρισμοί που στιγμάτισαν το 2022


Τόνια Τζάφερη

14 Δεκεμβρίου 2022

10 celebrity χωρισμοί που στιγμάτισαν το 2022
Kim Kardashian & Pete Davidson / Splash News
Διάσημοι έρωτες που απασχόλησαν το 2022 τόσο με τη σχέση τους, όσο και με τον χωρισμό τους

Λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε και αυτήν την χρονιά που φτάνει στο τέλος της, είναι ώρα να κάνουμε την ανασκόπηση της και ομολογουμένως είχε πολλά συμβάντα. Από ευχάριστα, έως και δυσάρεστα. Από έρωτες έως και χωρισμούς, όπως κάθε χρονιά άλλωστε. Ωστόσο όταν λέμε για χωρισμούς, δεν εννοούμε όποιους και όποιους. Η αλήθεια είναι πως το 2022 στιγματίστηκε από πολύκροτα διαζύγια, τα οποία κάποια απ' αυτά, δεν τα είχαμε καν φανταστεί.

Από τον Tom Brady και την Gisele, έως και τον πρόσφατο χωρισμό της Olivia Wilde με τον Harry Styles. Αυτά είναι 10 από τα ζευγάρια, που αποτελούν πλέον παρελθόν:

Olivia Wilde & Harry Styles

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο set του "Don't Worry Darling", εκείνη σκηνοθέτης. Εκείνος πρωταγωνιστής. Κράτησαν χαμηλό προφίλ στην σχέση τους, η οποία συζητήθηκε περισσότερο και από την ίδια τους την ταινία. Ο φακός τους εντόπισε μαζί για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2021. Ωστόσο, το τέλος δεν άργησε και πολύ να έρθει, αφού πριν από έναν μήνα περίπου, ανακοίνωσαν και επίσημα τον χωρισμό τους, λόγω πολλών υποχρεώσεων και καθόλου χρόνου, όπως μεταδίδουν τα διεθνή tabloits.

Devin Booker & Kendall Jenner

Αχ, αυτό είναι ένα προσωπικό μου αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο μας έδωσε υπέροχες λήψεις και κράτησε τις περισσότερες στιγμές του ιδιωτικές, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όσο γίνεται τουλάχιστον, γιατί όταν είσαι η Kendall Jenner και ο Devin Booker, δύσκολα μένει και κάτι κρυφό.

Ο έρωτας τους κράτησε περίπου 4 χρόνια, από το 2018 που ξεκίνησε, μαζί με αρκετούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις στη μέση. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν, φέτος τον Νοέμβριο ήρθε και πάλι τέλος στη σχέση τους. Ο λόγος; Ναι, σωστά μάντεψες και εδώ ο λόγος ήταν τα πολύ busy προγράμματά τους. (Μεταξύ μας), θα θέλαμε να τους ξαναδούμε μαζί.

Gisele Bündchen & Tom Brady

13 χρόνια κοινής πορείας έφτασαν στο τέλος τους, όταν το γνωστό ζευγάρι ανακοίνωσε φέτος το φθινόπωρο το διαζύγιο τους. Οι δυο τους μίλησαν αναλυτικά για την σχέση τους και για το γεγονός πως μετά από πολλή προσπάθεια, αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικές πορείες, παραμένοντας ωστόσο σε επικοινωνία για τα παιδιά τους. Τα δημοσιεύματα για σύννεφα στη σχέση τους είχαν εμφανιστεί από τον Αύγουστο, ενώ λίγο καιρό μετά, οι δυο τους επιβεβαίωσαν το διαζύγιο τους.

Emily Ratajkowski and Sebastian Bear-McClard

Λίγες εβδομάδες dating ήταν αρκετές για να καταλήξουν σε έναν γάμο και ένα παιδί. Ωστόσο ένας χρόνος ήταν επίσης αρκετός για να φτάσει τη σχέση τους στο τέλος, μετά τα δημοσιεύματα πως ο Sebastian Bear-McClard απάτησε την Ratajkowski, με την ίδια να το επιβεβαιώνει.

Kim Kardashian & Pete Davidson

Γνωρίστηκαν στο Met Gala του 2021. Σύντομα ξεκίνησαν τη σχέση τους, η οποία κράτησε περίπου έναν χρόνο, αφού φέτος τον Αύγουστο, Kim και Pete έδωσαν τέλος στον δεσμό τους. Η σχέση τους έγινε πρωτοσέλιδο τόσες φορές στα διεθνή μέσα που χάσαμε το μέτρημα, ενώ απασχόλησε ιδιαίτερα και η αντίδραση του Kanye West στη σχέση αυτή.

Leonardo DiCaprio & Camila Morrone

Ένα ακόμη αγαπημένο ζευγάρι ακολούθησε χωριστούς δρόμους. Γνωρίστηκαν το 2017 και παρέμειναν αχώριστοι μέχρι και φέτος. Οι δυο τους όσο ήταν μαζί προσπάθησαν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ σχολιάστηκαν έντονα και για τα 22 χρόνια διαφοράς ανάμεσα τους. Εν τέλει, και για αυτούς τους δύο, ο Αύγουστος ήταν ο μήνας που χώρισαν οριστικά.

Florence Pugh & Zach Braff

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2019 σε γυρίσματα και μετά από λίγο καιρό τους είδαμε να κρατιούνται χέρι - χέρι στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Μέχρι το Αυγουστιάτικο τεύχος του Harper's Bazaar, όπου η Florence Pugh ανακοίνωσε τον χωρισμό της.

Billy Ray Cyrus & Tish Cyrus

28 χρόνια γάμου ήταν αυτά, ωστόσο από εδώ και στο εξής θα αποτελούν παρελθόν. Με κοινή τους ανακοίνωση στο People, το ζευγάρι δημοσιοποίησε τον χωρισμό του και μάλιστα για τρίτη φορά. Τις προηγούμενες δύο είχαν έρθει και πάλι κοντά, ωστόσο τώρα ο Billy Ray είναι σε σχέση με την Firerose και η Tish έχει προχωρήσει στη ζωή της με τον Dominic Purcell.

Shakira & Gerard Piqué

Με τον συγκεκριμένο χωρισμό έγινε ένας μικρός χαμός παραπάνω. Ύστερα από 11 χρόνια κοινής πορείας, το γνωστό ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιο του, με την Shakira να δυσκολεύεται να μιλήσει δημόσια για αυτό το προσωπικό θέμα. Η ίδια δήλωσε πως ακόμη είναι νωρίς να μιλήσει και επεξεργάζεται τα όσα έχουν συμβεί στη ζωή της, ενώ σημείωσε το πόσο η δημοσιότητα δυσκολεύει ακόμη περισσότερο έναν χωρισμό. Όσο για τον Piqué, εμφανίστηκε πρόσφατα με νέα σύντροφο, την Clara Chia.

Jason Momoa & Lisa Bonet

Γνωρίστηκαν σε ένα τζαζ μπαρ της Νέας Υόρκης, το 2005. Απέκτησαν δύο κόρες και παντρεύτηκαν το 2017 σε μια μυστική τελετή στην Καλιφόρνια. Όλα καλά μέχρι τον Ιανουάριο του 2022, όπου τελικά το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του. «Μιλώ δημόσια για τα νέα της οικογένειας μου, και πλέον (εγώ και η σύζυγός μου) ακολουθούμε διαφορετικούς δρόμους στον γάμο μας. Μοιράζομαι αυτήν την είδηση, όχι επειδή είναι άξια ενδιαφέροντος, αλλά επειδή έχω μάθει να κινούμαι στη ζωή μου με ειλικρίνεια και διαφάνεια», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Momoa.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.