CELEBRITIES

Antonio Banderas: «Το έμφραγμα ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που μου συνέβησαν»


JTeam

18 Δεκεμβρίου 2022

Antonio Banderas: «Το έμφραγμα ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που μου συνέβησαν»
Splash Ideal Images
Ο Antonio Banderas θέλησε να μοιραστεί το πρόβλημα υγείας που είχε το 2017 και πώς το διαχειρίστηκε

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη στο Page Six και μίλησε για την περίοδο της ζωής του που υπέστη έμφραγμα, το οποίο άλλαξε το πως βλέπει τη ζωή πλέον.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Συνειδητοποίησα ότι αυτό πιθανόν ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που συνέβησαν στη ζωή μου, επειδή τα πράγματα που δεν ήταν σημαντικά και ανησυχούσα καθημερινά γι’ αυτά ήταν χωρίς νόημα. Σκέφτηκα, γιατί ανησυχώ για όλα αν πρόκειται να πεθάνω; Πάντα ήξερα ότι θα πέθαινα, αλλά τώρα το γνωρίζω».

Ο ίδιος μέσα από αυτή τη δύσκολη περιπέτεια ξεκαθάρισε τι έχει πραγματική αξία. Η κόρη του Stella, η οικογένειά του αλλά και οι φίλοι του μπήκαν στην πρώτη γραμμή της καθημερινότητάς του και όλα τα υπόλοιπα ακολούθησαν.

Ο σταρ υπέστη καρδιακό επεισόδιο το 2017 και μάλιστα υποστήριξε ότι η σύντροφός του Nicole Kimpel του έσωσε τη ζωή επειδή αντέδρασε γρήγορα, δίνοντάς του την κατάλληλη βοήθεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.