CELEBRITIES

Ο Tom Cruise πέφτει με μηχανή από γκρεμό στο «μεγαλύτερο κασκαντερικό στην ιστορία του κινηματογράφου»


JTeam

22 Δεκεμβρίου 2022

Ο Tom Cruise πέφτει με μηχανή από γκρεμό στο «μεγαλύτερο κασκαντερικό στην ιστορία του κινηματογράφου»
Οι νέες σκηνές κόβουν την ανάσα

O Tom Cruise πριν λίγες ημέρες ευχήθηκε στους fans του καλές γιορτές, κάνοντας skydiving για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας "Mission Impossible, Dead Reckoning Part One". Ο 60χρονος ηθοποιός παθιάζεται με το να γυρίζει μόνος του τις πιο επικίνδυνες σκηνές ενώ έχει παραδεχθεί ότι παραλίγο να σκοτωθεί γυρίζοντας μια σκηνή της ταινίας "Mission Impossible 7".

Πιλοτάρει, κάνει αναρρίχηση, κρεμιέται από τα πιο απίθανα σημεία και τα challenges δεν έχουν τελειωμό. Τώρα ο Cruise μοιράστηκε στιγμιότυπο από τη νέα του ταινία, αποκαλύπτοντας το «παρασκήνιο του μεγαλύτερου κασκαντερικού στην ιστορία του κινηματογράφου», που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα.

Όπως λέει στο video: «Ήθελα να το κάνω από τότε που ήμουν μικρό παιδί». Για να προετοιμαστεί για το κασκαντερικό, ο Cruise είχε δίπλα του ειδικούς από διάφορες ειδικότητες. Ο Miles Daisher, προπονητής base jumping, δήλωσε για τον ηθοποιό: «Του λες κάτι και απλά το κλειδώνει. Είναι το πιο συνειδητοποιημένο άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ».

Jenny.Gr
Tom Cruise

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Tom Cruise έκανε περισσότερες από 500 πτώσεις με αλεξίπτωτο και περισσότερα από 13.000 άλματα motocross για να προετοιμαστεί για το ακροβατικό. «Ακόμη και πριν από δύο χρόνια, δεν υπήρχαν οι κάμερες που θα μας επέτρεπαν να κάνουμε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε σήμερα», υπογράμμισε ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας, Christopher McQuarrie.

Μάλιστα περιέγραψε ότι έπρεπε να υπολογίσουν πού θα βρισκόταν ο Cruise στον αέρα και σε ποια τροχιά θα ήταν. «Πρέπει να είμαστε σε θέση να προβλέπουμε με συνέπεια πού θα βρίσκεται ο Tom στον τρισδιάστατο χώρο». O McQuarrie δήλωσε μετά τα άλματα: «Το μόνο πράγμα που με τρομάζει περισσότερο είναι αυτό που έχουμε σχεδιάσει για το Mission Impossible 8».

Η ομάδα αντέγραψε τη ράμπα που θα χρησιμοποιούσαν για τα πραγματικά γυρίσματα σε ένα λατομείο της Αγγλίας και τη γέμισαν με χαρτόκουτα για να πιάσουν τη μοτοσικλέτα, καθώς ο star κατέβαινε από τη ράμπα. Όταν ο ίδιος έκανε το ριψοκίνδυνο ακροβατικό στη Νορβηγία, οδήγησε τη μοτοσικλέτα στον γκρεμό και μετά έκανε άλμα με επιτυχία και μάλιστα έξι φορές μέσα σε μια μέρα.

Το Mission Impossible: Dead Reckoning Part One αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 14 Ιουλίου 2023.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.