CELEBRITIES

Ο βασιλιάς Κάρολος «άφησε μόνο του» τον πρίγκιπα Άντριου


JTeam

24 Δεκεμβρίου 2022

Ο βασιλιάς Κάρολος «άφησε μόνο του» τον πρίγκιπα Άντριου
splashnews.com
Ο πρίγκιπας Άντριου δεν θα επιτρέπεται πλέον να χρησιμοποιεί τους χώρους και το προσωπικό των ανακτόρων, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται να τον «άφησε μόνο του».

Ο 62χρονος πρίγκιπας Άντριου, μετά τον απόηχο της εμπλοκής του στα σεξουαλικά σκάνδαλα των Τζέφρι Έπσταιν και Γκισλέιν Μάξγουελ και αφού του αφαιρέθηκαν τα βασιλικά του καθήκοντα, πλέον δεν έχει άδεια ούτε στο παλάτι.

Η μητέρα του, η εκλιπούσα Βασίλισσα Ελισάβετ του είχε παραχωρήσει ένα μικρό αριθμό προσωπικού και τον είχε αφήσει να χρησιμοποιεί το παλάτι. Τώρα όμως που ο Κάρολος είναι στον θρόνο, τα πράγματα άλλαξαν και ο πρίγκιπας Άντριου δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί το παλάτι.

Η πηγή αναφέρει ότι «Οποιαδήποτε παρουσία του στο παλάτι έχει επίσημα τελειώσει. Ο βασιλιάς Κάρολος το έχει ξεκαθαρίσει. Είναι μόνος του. Δεν είναι εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας»

Jenny.Gr
splashnews.com

Τον περασμένο μήνα επίσης φέρεται ότι ο βασιλιάς αφαίρεσε και την 24ωρη ασφάλεια του πρίγκιπα και ας μη ξεχναμε την τιμητική θέση που έδωσε στη βασιλική του σύζυγο και την ονόμασε «Συνταγματάρχη των Φρουρών των Γρεναδιέρων», θέση που κάποτε κατείχε ο Άντριου.

Από ότι φαίνεται όμως το αίμα νερό δεν γίνεται, ακόμα και των βασιλιάδων, αφού ο πρίγκιπας Άντριου πρόκειται να παραστεί στο οικογενειακό χριστουγεννιάτικο δείπνο.


Με πληροφορίες του NewYorkPost

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.