CELEBRITIES

H Shakira γιόρτασε τα Χριστούγεννα με τους γιους της στην έρημο, «ψάχνοντας γαλήνη»


JTeam

28 Δεκεμβρίου 2022

H Shakira γιόρτασε τα Χριστούγεννα με τους γιους της στην έρημο, «ψάχνοντας γαλήνη»
@shakira
«Στην έρημο, ψάχνοντας για γαλήνη τα φετινά Χριστούγεννα», ανέφερε η Shakira.

Απιστία, διαζύγιο, μια μετακόμιση και μια ολόκληρη ζωή που οφείλει να αφήσει πίσω... σίγουρα το 2022 δεν ήταν καθόλου εύκολη χρονιά για την Shakira. Όπως η ίδια εξομολογήθηκε, πέρασε κάποιες από τις πιο δύσκολες και σκοτεινές στιγμές στη ζωή της και πλέον προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή, αφήνοντας πίσω όσα την πλήγωσαν. Μετά από 11 χρόνια γάμου με τον Piqué, οι δυο τους ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, ανακοινώνοντας το διαζύγιο τους τον Ιούνιο που μας πέρασε.

Λίγους μήνες μετά, η τραγουδίστρια έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για το πολύ επίπονο και δύσκολο διαζύγιο της, λέγοντας πόσο δυσκολεύεται τόσο η ίδια, όσο και οι γιοι της.


Όλα αυτά φαίνεται να προσπαθεί να αφήσει πίσω της η Shakira, η οποία μαζί με τα παιδιά της, γιορτάζει κάπως διαφορετικά τα Χριστούγεννα για φέτος. Έχει επισκεφθεί τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα την έρημο, όπου φωτογραφήθηκε με τα 2 της αγόρια, τον Milan, 9 ετών και τον Sasha, 7.

Αυτό ωστόσο που τράβηξε την προσοχή, ήταν το caption που είχε προσθέσει η ίδια στην εικόνα: «Στην έρημο, ψάχνοντας για γαλήνη τα φετινά Χριστούγεννα», ανέφερε η Shakira.


Και οι 3 τους ποζάρουν στον φακό, παρέα με έναν αετό, φορώντας λευκά και αέρινα ρούχα, ενώ είχαν και καλυμμένο το κεφάλι τους, όπως συνηθίζεται στις χώρες αυτές.
Η νέα χρονιά έρχεται να φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή της γνωστής τραγουδίστριας, αφού πλέον αφήνει την Ισπανία όπου έμενε τα τελευταία χρόνια της ζωής της μαζί με τον Piqué και τα παιδιά της και μετακομίζει μόνιμα στο Miami, μακριά απ' όλους και όλα.

Όσο για τον Piqué, βρίσκεται ήδη σε μια νέα σχέση με την 24χρονη Clara Chia, έχοντας κάνει αρκετές φορές κοινή, δημόσια εμφάνιση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS