CELEBRITIES

H Chrissy Teigen έγινε μητέρα για τρίτη φορά


JTeam

15 Ιανουαρίου 2023

H Chrissy Teigen έγινε μητέρα για τρίτη φορά
Instagram/ @Chrissy Teigen
Γονείς για τρίτη φορά έγιναν η Chrissy Teigen και ο σύζυγός της, John Legend

Η Chrissy Teigen έφερε στη ζωή ένα αγοράκι και ο John Legend επιβεβαίωσε τη γέννηση του τρίτου παιδιού του την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, μιλώντας σε κοινό στη διάρκεια ιδιωτικής συναυλίας του.

Σύμφωνα με το People, δήλωσε χαρακτηριστικά «Τι ευλογημένη μέρα!», και μάλιστα πρόσθεσε ότι μπορεί να είναι πολύ κουρασμένος και άυπνος αλλά είναι τόσο χαρούμενος για το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Ο ίδιος πριν τη συναυλία ήταν στο μαιευτήριο μαζί με την Teigen.

Η Chrissy Teigen ανακοίνωσε την τέταρτη εγκυμοσύνη της τον Αύγουστο του 2022 μετά την δύσκολη αποβολή που είχε το 2020. Εκείνη τη περίοδο είχε μιλήσει ανοιχτά για το πόσο σκληρό ήταν όλο αυτό το συναίσθημα αλλά όπως δήλωσε ήθελε τόσο ένα παιδί που θα προσπαθούσε και πάλι.

«Αισθάνομαι κάπως down τελευταία. Όλα ξεκίνησαν όταν σκεφτόμουν το βιβλίο μου και έγραψα “το τρίτο μου μωρό είναι εδώ”, συνέχισε. «Τότε συνειδητοποίησα ότι αφοσιώθηκα ολοκληρωτικά στο βιβλίο για να μη σκεφτώ το τρίτο, πραγματικό μου παιδί που δε θα είναι ποτέ εδώ. Δεν νιώθω πως διαχειρίστηκα πραγματικά αυτό που συνέβη στον Jack και τώρα που δεν έχω το αλκοόλ για να με μουδιάσει και να πάρει τον πόνο μακριά, τα πράγματα… πρέπει να τα αντιμετωπίσω. Νομίζω πως αυτό που λέω εδώ είναι ότι η ζωή είναι τόσο περίπλοκη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.