CELEBRITIES

Η Margot Robbie για τις γυμνές σκηνές στον Λύκο της Wall Street - «Eίχαμε περούκα για τα γεννητικά όργανα»


JTeam

21 Ιανουαρίου 2023

Η Margot Robbie για τις γυμνές σκηνές στον Λύκο της Wall Street - «Eίχαμε περούκα για τα γεννητικά όργανα»
Splash News
Όσα συνέβησαν backstage στις ερωτικές σκηνές της Margot Robbie με τον Leonardo DiCaprio για την ταινία "The Wolf of Wall Street"

Δέκα χρόνια έχουμε περάσει από την ταινία "The Wolf of Wall Street", ωστόσο οι ερμηνίες των ηθοποιών αποτελούν αντικείμενο συζήτησης μέχρι και σήμερα. Αυτή τη φορά, η Margot Robbie αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πως γυρίστηκαν οι ερωτικές σκηνές που περιείχε η διάσημη ταινία.

Η Robbie αποκάλυψε πως στην ταινία αυτή, έμαθε τι ακριβώς είναι τα "merkin". Πρόκειται, όπως είπε, για props που χρησιμοποιούνται σε κινηματογραφικές παραγωγές, δηλαδή ένα τεχνητό κάλυμμα από τρίχες για να καλύπτει την περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Πιο αναλυτικά η Margot βρέθηκε καλεσμένη στην αυστραλιανή ραδιοφωνική εκπομπή Fitzy & Wippa, όπου και ρωτήθηκε για το πως διαχειρίστηκε τις γυμνές σκηνές στην νέα της ταινία, Babylon.

«Ειλικρινά, απευαισθητοποιείσαι τόσο γρήγορα», δήλωσε αρχικά η 32χρονη ηθοποιός.

Jenny.Gr
Splash News

Mε περιέργεια για το πώς απεικόνισαν με τόσο ακρίβεια το γυμνό στην ταινία, που διαδραματίζεται στο Χόλιγουντ του 1920, ο Wippa είπε πως «έχω ακούσει ότι πολλές φορές είναι πολύ δύσκολο να βρεις γυναίκες με αληθινό στήθος και τρίχες στην ηβική περιοχή».

«Υπάρχουν πράγματα που ονομάζονται merkins, που είναι σαν περούκα αλλά για τα γεννητικά όργανα», εξήγησε η ηθοποιός.

«Θυμάμαι στον Λύκο της Wall Street υπήρχε ένα ολόκληρο δωμάτιο γεμάτο με τέτοια merkins. Ήταν συναρπαστικό και ένα ελάχιστα γνωστό γεγονός για τη βιομηχανία του κινηματογράφου» συμπλήρωσε.

Η ταινία βασίζεται στην αμφισβητούμενη προσωπικότητα του χρηματιστή Jordan Belfort, που υποδύθηκε ο Leonardo DiCaprio στην ταινία, ενώ η Margot Robbie υποδύθηκε την Naomi Lapaglia, δεύτερη σύζυγό του στην ταινία.

Ο ρόλος περιλάμβανε πολλές ερωτικές σκηνές, συμπεριλαμβανομένης μιας σκηνής όπου είναι ολόγυμνη, με την ίδια να παραδέχτηκε ότι αρχικά φοβόταν για τις σκηνές που θα έμεναν για πάντα και θα κυκλοφορούσαν στο internet.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.