CELEBRITIES

Brady, bye: Η Gisele επιστρέφει στο μόντελινγκ μετά από 12 χρόνια


Τόνια Τζάφερη

23 Ιανουαρίου 2023

Brady, bye: Η Gisele επιστρέφει στο μόντελινγκ μετά από 12 χρόνια
Splash News
Ύστερα από 12 περίπου χρόνια, το διάσημο μοντέλο, νιώθει πιο έτοιμη από ποτέ να επιστρέψει δυναμικά στον χώρο του μόντελινγκ

Οι προτεραιότητες στη ζωή μιας γυναίκας, αλλάζουν, έτσι και στη Gisele η οποία φαίνεται να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Tom Brady.

Jenny.Gr
Splash News

Το διάσημο ζευγάρι χώρισε το περασμένο καλοκαίρι, με τις διαφορές ανάμεσά τους να γίνονται αξεπέραστες και τελικά να ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους. Αφού ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, πλέον η ζωή τους έχει αλλάξει με το γνωστό μοντέλο να έχει μετακομίσει στην Κεντρική Αμερική και συγκεκριμένα στην Κόστα Ρίκα, που τόσο αγαπά και τον Tom Βrady να συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Εκτός από τον χωρισμό, η Gisele έχει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή της και πρόκειται για τον προπονητή jiu-jitsu, Joaquim Valente. Αλλαγές όμως δεν έχει μόνο η προσωπική της ζωή, αλλά και η επαγγελματική, αφού σύμφωνα με πηγές η ίδια είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ και έτοιμη να επιστρέψει και πάλι δυναμικά στο επάγγελμα που τόσο αγαπά. Τα δημοσιεύματα για επιστροφή της Gisele σε καμπάνιες και πασαρέλες, γίνονται όλο και πιο έντονα.

Το διάσημο μοντέλο τα τελευταία χρόνια, είχε βάλει την καριέρα της σε 2η μοίρα, αφού προτεραιότητα της είχε η οικογένεια και τα παιδιά της. Η νέα της καμπάνια όμως με τον οίκο Louis Vuitton και σε συνεργασία με τον Γιαπωνέζο καλλιτέχνη, Yayoi Kusama, μαρτυρά μια νέα εποχή της Gisele.

Σύμφωνα με πηγές του Page Six, το διάσημο μοντέλο σκέφτεται να επιστρέψει και πάλι στο μοντελινγκ, ενώ έχει αποφασίσει να παίρνει αποφάσεις που θα της προσφέρουν χαρά και σταθερότητα στη ζωή της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Ύστερα από ένα διάστημα 12 περίπου χρόνων, όπου το γνωστό μοντέλο ήταν παντρεμένο με τον Tom Brady, τα νέα δεδομένα στη ζωή της, την οδηγούν να ασχοληθεί ξανά με το μόντελινγκ και μάλιστα δυναμικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.