CELEBRITIES

H λίστα δώρων της Gwyneth Paltrow για του Αγίου Βαλεντίνου είναι εδώ και είναι ό,τι φαντάζεσαι


JTeam

24 Ιανουαρίου 2023

H λίστα δώρων της Gwyneth Paltrow για του Αγίου Βαλεντίνου είναι εδώ και είναι ό,τι φαντάζεσαι
Netflix
Μια σίγουρα ολοκληρωμένη λίστα με δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου, στην οποία μπορείς να βρεις ό,τι έχεις πραγματικά ονειρευτεί

Η Gwyneth Paltrow και το Goop, ξέρουν καλά πως να τραβούν την προσοχή του κοινού και να προκαλούν αίσθηση. Όπως κάθε χρόνο το Goop κυκλοφορεί διάφορα guift guides, και έτσι τώρα κυκλοφόρησε μια λίστα με προτεινόμενα δώρα και για την ιδιαίτερη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και, όπως πάντα, δεν μιλάμε για απλά, καθημερινά δώρα.

Είσαι έτοιμη να δεις τι περιλαμβάνει η νέα λίστα της Gwyneth Paltrow, για να γιορτάσεις όσο καλύτερα γίνεται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είτε μόνη, είτε με παρέα; Ή έστω να σπάσεις πλάκα με αυτά;

Η λίστα ξεκινά με περιποίηση και skincare, ενώ σου προτείνει από lip balms, έως μάσκες προσώπου για αποτοξίνωση. Κρέμες σώματος για απαλό δέρμα και απολεπιστική κρέμα, lip balms με χρώματα και, φυσικά, δονητή σε σχήμα καρδιάς. Πάντα υπάρχει ένας δονητής στις λίστες της Paltrow, και το σεβόμαστε.

Jenny.Gr

Kερί με μυρωδιά αιδοίου

Jenny.Gr

Μάσκα φωτοθεραπείας ματιών

Jenny.Gr

Lazer kit για μείωση ρυτίδων στο σπίτι

Jenny.Gr

Mάσκα ματιών και περισσότεροι δονητές

Jenny.Gr

Εσώρουχα και κοσμήματα

Jenny.Gr

Ξυραφάκι από χρυσό

Jenny.Gr

Λάδι σώματος για μαύρισμα και λάμψεις

Jenny.Gr

Για να βρεις ολόκληρη τη λίστα με τα προτεινόμενα δώρα της Goop, πάτησε εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.