CELEBRITIES

Η Rebel Wilson έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της στη Disneyland: «Είπαμε ΝΑΙ!»


JTeam

20 Φεβρουαρίου 2023

Η Rebel Wilson έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της στη Disneyland: «Είπαμε ΝΑΙ!»
Instagram/ rebelwilson
Η 42χρονη κωμικός, που έκανε έκπληξη στη σύντροφό της, δίνοντας της ένα δαχτυλίδι από τον οίκο Tiffany, έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

H Rebel Wilson έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της, Ramona Agruma με φόντο το κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης στη Disneyland, μόλις 8 μήνες αφού η Wilson σύστησε για πρώτη φορά την Agruma ως σύντροφό της. Η 42χρονη κωμικός, που έκανε έκπληξη στη σύντροφό της, δίνοντας της ένα δαχτυλίδι από τον οίκο Tiffany, έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Μαζί με την Agruma, βλέπουμε να φοράνε τα ίδια ρούχα σε τόνους ροζ και λευκό ενώ η Wilson κρατά στο χέρι της το κουτάκι με το δαχτυλίδι. «Είπαμε το ΝΑΙ», έγραψε η στην ανάρτησή της ενώ ο CEO της Disney, Bob Iger ήταν αυτός που τη βοήθησε να κάνει την έκπληξη.

Τον Ιούνιο του 2022, είχε πει στους θαυμαστές της, «νόμιζα ότι έψαχνα για τον πρίγκιπα της Disney αλλά ίσως αυτό που χρειαζόμουν πραγματικά όλον αυτόν τον καιρό ήταν μία πριγκίπισσα της Disney».

H Wilson έγινε για πρώτη φορά μαμά μέσω παρένθετης μητέρας τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε coming out το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα νωρίτερα, είχε μοιραστεί ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που της συνέβη, πριν ξεκινήσει το #MeToo. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, περιέγραψε αυτό που συνέβη, χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του θύτη. «Με κάλεσε σε ένα δωμάτιο και κατέβασε το παντελόνι του. Μετά μου ζήτησε να προβώ σε μία σεξουαλική πράξη μπροστά στους φίλους του. Ήταν φριχτό και αηδιαστικό».

Όπως είχε συμπληρώσει τότε: «Γιατί έμεινα σε αυτή την κατάσταση, με αυτόν τον απαίσιο τύπο; Έπρεπε να είχα φύγει γιατί δεν άξιζε. Αλλά ταυτόχρονα, υπήρχε αυτή η φωνή που μου έλεγε ότι έπρεπε να φανώ επαγγελματίας και να τελειώσω την ταινία. Τώρα δεν θα το έκανα. Θα υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου πολύ περισσότερο γιατί θα έβλεπα το θάρρος που έδειξαν όλες οι άλλες γυναίκες και θα έδιναν και σε εμένα την ευκαιρία να το κάνω».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.