CELEBRITIES

Michael Jordan: Έκανε τη μεγαλύτερη δωρεά της ιστορίας στο Make-A-Wish


JTeam

5 Μαρτίου 2023

Michael Jordan: Έκανε τη μεγαλύτερη δωρεά της ιστορίας στο Make-A-Wish
Instagram/ @Make-A-Wish America
Τη μεγαλύτερη δωρεά στην ιστορία του Make A Wish πραγματοποίησε ο Michael Jordan, με αφορμή τα 60ά του γενέθλια

O Michael Jordan έκλεισε τα 60 του και το γιορτάζει με μία μεγάλη δωρεά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Make A Wish. Ο θρύλος του NBA, έκανε δωρεά 10 εκατ. δολαρίων και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Make a Wish πρόκειται για τη μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του ιδρύματος.

«Τα τελευταία 34 χρόνια, είναι τιμή για μένα να συνεργάζομαι με το Make A Wish και να συμβάλλω για το χαμόγελο και την ευτυχία τόσων παιδιών», δήλωσε ο Jordan.

«Είμαι μάρτυρας της δύναμης και της επιμονής τους σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής τους και αυτό είναι πραγματική έμπνευση», συμπλήρωσε.

Ακόμη, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θέλει μέσα από αυτή τη δωρεά κάθε παιδί να ζήσει την εμπειρία της μαγείας που θα προσφέρει η πραγματοποίηση μιας ευχής.

Η πρόεδρος του Make A Wish, America Leslie Motter τον ευχαρίστησε για την δωρεά λέγοντας:

«Όλοι γνωρίζουν την κληρονομιά του Michael Jordan μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά είναι όλα όσα κάνει διαρκώς εκτός γηπέδου, όταν κανείς δεν βλέπει, που τον κάνουν πραγματικό θρύλο για τις οικογένειες και την ευρύτερη κοινότητα του Make A Wish. Ο Michael χρησιμοποιεί τα γενέθλιά του ως ευκαιρία για να γράψει ιστορία για το Make A Wish και αυτό μιλά για την ποιότητα του χαρακτήρα του και την αφοσίωσή του στη βελτίωση της ζωής των παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Ελπίζουμε ότι το κοινό θα εμπνευστεί να ακολουθήσει τα βήματά του, βοηθώντας να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες των παιδιών».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.