CELEBRITIES

Isabella Rossellini: «Δεν έχω κάνει ποτέ καμία πλαστική. Αν την κάνεις, μπορεί να κερδίσεις μια μάχη, αλλά χάνεις τον πόλεμο»


JTeam

5 Μαρτίου 2023

Isabella Rossellini: «Δεν έχω κάνει ποτέ καμία πλαστική. Αν την κάνεις, μπορεί να κερδίσεις μια μάχη, αλλά χάνεις τον πόλεμο»
Instagram/ @Isabella Rossellini
Η Isabella Rossellini μίλησε για τη σχέση της με την γήρανση, την αγάπη της για τα ζώα και τη νέα της συνεργασία με την Lancome

Η Isabella Rossellini, διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο παραχώρησε μια συνέντευξη στο Page Six Style και όσα είπε αποτελούν σίγουρα τροφή για σκέψη. Μίλησε για τη σχέση της με τις πλαστικές επεμβάσεις, τη στροφή προς τη φύση αλλά και τη συνεργασία -έκπληξη με το άρωμα «La Vie Est Belle» της Lancome. Στα 70 της χρόνια είναι πιο κατασταλαγμένη από ποτέ και η αλήθεια της είναι αφοπλιστική. Αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει πλαστική επέμβαση καθώς προτιμά να αγκαλιάζει τη φυσική διαδικασία γήρανσης.

«Όλοι γερνάμε. Είναι μέρος της φύσης» δήλωσε η ίδια.

«Δεν έχω κάνει ποτέ καμία πλαστική χειρουργική επέμβαση. Αν την κάνεις, μπορεί να κερδίσεις μια μάχη, αλλά χάνεις τον πόλεμο».

Έχει τη δική της φάρμα με κοτόπουλα, μέλισσες, σκύλους και πρόβατα, προτιμά να ακολουθεί τη βιολογική και φυσική οδό, τόσο στο φαγητό όσο και στην ομορφιά.

«Φιλοσοφικά, δεν θα μπορούσα ποτέ να συμβιβάσω το να έχω μια βιολογική φάρμα, να τρώω βιολογικά ... και μετά να κάνω ενέσεις μπότοξ στον εαυτό μου», είπε. «Δεν ξέρω πώς θα μπορούσαν να συνυπάρξουν αυτά τα δύο πράγματα. Θέλω να πω, ξέρω ότι συνυπάρχουν γιατί έχω φίλους που το κάνουν, αλλά είναι μια αντίφαση!».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Isabella Rossellini το 1982 υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο με τη Lancome, απολύθηκε από την εταιρεία το 1995 λόγω της ηλικίας της. Το 2016, η εταιρεία θέλησε και πάλι να συνεργαστούν και η ίδια δήλωσε ότι της είπαν: «Δεν έπρεπε ποτέ να σε αφήσουμε να φύγεις"", θυμάται η ίδια. «Σίγουρα δεν το περίμενα 20 χρόνια μετά!».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.