UPDATE #NOW

Isabella Rossellini: «Ο Θεός με προστάτευσε και δεν έπαιξα στο 9 1/2 Εβδομάδες»


Κλέλια Φατούρου

22 Σεπτεμβρίου 2022

Isabella Rossellini: «Ο Θεός με προστάτευσε και δεν έπαιξα στο 9 1/2 Εβδομάδες»
Instagram/isabellarossellini
Η Isabella Rossellini χαίρεται που δεν την επέλεξαν στις «9 1/2 Εβδομάδες» και εξηγεί γιατί

Η Isabella Rossellini δεν είναι σε καμία περίπτωση ηθοποιός που δεν τόλμησε ρόλους με γυμνό ή αισθησιασμό. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις ταινίες Blue Velvet και Death Becomes Her; Η 70χρονη ηθοποιός έχει μία πλούσια καριέρα, αλλά υπάρχει μία γνωστή ταινία για την οποία πέρασε από casting και χαίρεται που τελικά δεν επιλέχθηκε.

Jenny.Gr

Έκανε οντισιόν για το ψυχοσεξουαλικό δράμα του 1986, «9 1/2 εβδομάδες», που πέρασε στην ιστορία ως η ταινία με το πιο αισθησιακό στριπτίζ και πώς μπορείς να βάλεις τα φρούτα στο ερωτικό παιχνίδι. Στην πραγματικότητα, περιέγραφε μία τοξική σχέση ανάμεσα στην Kim Basinger και τον Mickey Rourke.

Jenny.Gr

«Όταν είδα την ταινία, ένιωσα χαρούμενη κατά μία έννοια, που δεν επιλέχθηκα. Σκέφτηκα ότι οι ταινίες του σκηνοθέτη Adrian Lyne είχαν αρκετή εκμετάλλευση. Δεν είδα να υπάρχει κάποιο βάθος. Ήμουν τυχερή που δεν επιλέχθηκα και μάλλον με βοήθησε ο Θεός. Μπορεί να μην βοηθώ εγώ τον εαυτό μου κάποιες φορές, αλλά το κάνει ο Θεός».

Μία πολύ σημαντική παρατήρηση από μία γυναίκα και ηθοποιό που πόζαρε για το διαβόητο βιβλίο της Madonna, "Sex" και κρίθηκε αρκετά για αυτό. «Η Madonna ήθελε ένα αποτέλεσμα που να είναι bisexual και συμφώνησα σε αυτό αλλά μετά ήθελα να απέχω από το γυμνό. Υπήρχαν πολλά παράπονα και ένας πουριτανισμός στην Αμερική, που ως Ιταλίδα, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω. Αν είσαι γυμνή στην οθόνη, είτε σε εκμεταλλεύονται είτε απλώς τους σκανδαλίζεις».

Αυτό προκύπτει ακόμη και σήμερα, σύμφωνα με τα όσα είπε και η Olivia Wilde για το trailer του "Don't Worry Darling" και το κόψιμο αρκετών ερωτικών σκηνών. «Αν μιλάμε ειδικότερα για τη γυναίκεία απόλαυση, τα πράγματα περιορίζονται στην οθόνη