CELEBRITIES

H αγοραφοβία έκανε την Kim Basinger να μένει κλεισμένη στο σπίτι για χρόνια: «Έπρεπε να ανακαλύψω από την αρχή τα πάντα»


JTeam

27 Απριλίου 2022

H αγοραφοβία έκανε την Kim Basinger να μένει κλεισμένη στο σπίτι για χρόνια: «Έπρεπε να ανακαλύψω από την αρχή τα πάντα»
H Kim Basinger μίλησε ανοιχτά για την αγοραφοβία στην Jada Pinkett Smith και στους υπόλοιπους συνομιλητές της στο Red Table Talk.

Η 68χρονη Kim Basinger αποκάλυψε δημοσίως τη μάχη που δίνει με την αγοραφοβία, τον υπερβολικό φόβο που νιώθει όταν εισέρχεται σε μέρη με υπερβολικό κόσμο στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του online talk show, Red Table Talk με την Jada Pinkett Smith.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο show με την κόρη της, Ireland Baldwin και μίλησε ανοιχτά για τον αντίκτυπο που έχει στη ζωή της ο έντονος φόβος να πηγαίνει σε μέρη όπου υπάρχει πολύς κόσμος ή σε κλειστά μέρη όπου η διαφυγή είναι δύσκολη. Όλο αυτό την έκανε, όπως εξομολογήθηκε, «να μένει κλεισμένη στο σπίτι για χρόνια».

Η εκ βαθέων συνέντευξη της ηθοποιού αναμένεται να βγει στον αέρα στις 27 Απριλίου ενώ όπως φαίνεται να λέει στο τρέιλερ του επερχόμενου επεισοδίου: «Σταμάτησα να πηγαίνω έξω για δείπνο. Έπρεπε να μάθω από την αρχή να οδηγώ και για πολλά χρόνια απέφευγα να πηγαίνω από τα τούνελ του Malibu. Τα πάντα μου προκαλούσαν πολύ άγχος και γίνονταν μεγάλη υπόθεση μέχρι να γίνουν».

Όπως προσθέτει: «Μαθαίνεις να ζεις με ξηροστομία, τρέμεις συνεχώς και νιώθεις όλη την ώρα εξαντλημένος». Η ίδια μάλιστα περιγράφει «πως το να ζει κανείς με αγοραφοβία, είναι σαν να κλείνει κάτι μέσα του με αποτέλεσμα να πρέπει να ανακαλύψει από την αρχή τα πάντα».

Ένα άτομο με αγοραφοβία συχνά έχει τη σκέψη ότι θα χάσει τον έλεγχο σε δημόσιο χώρο, δυσκολεύεται να απομακρυνθεί για πολλή ώρα από το σπίτι και αποφεύγει να μείνει μόνο του χωρίς κάποιον δικό του για βοήθεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.