CELEBRITIES

H Keke Palmer έγινε μαμά και παραδέχεται τους single parents: «Δεν ξέρω πώς το κάνετε»


JTeam

7 Μαρτίου 2023

H Keke Palmer έγινε μαμά και παραδέχεται τους single parents: «Δεν ξέρω πώς το κάνετε»
@keke
Η ηθοποιός δηλώνει πως οι πραγματικοί ήρωες, είναι οι γονείς που μεγαλώνουν μόνοι τα παιδιά τους

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός και τραγουδίστρια Keke Palmer, απέκτησε το πρώτο της παιδί την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα δημοσίευσε και μια τρυφερή φωτογραφία από το μαιευτήριο με τον μικρό της Leo όπως τον ονόμασαν, ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τον ερχομό του γιου της.

Jenny.Gr
KEKE PALMER/INSTAGRAM


Ωστόσο η μητρότητα δεν είμαι μια εύκολη υπόθεση για πολλούς νέους γονείς και μητέρες. Και η Keke όπως δείχνει τις καλές της στιγμές στα social, αναδεικνύει και όλες εκείνες που την δυσκολεύουν και θέλει να εκφράσει δημόσια. Έτσι πήρε το κινητό της και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως νέα μαμά, αλλά επίσης ανέδειξε όλους εκείνους τους γονείς, οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους, μεγαλώνουν μόνοι τους το παιδί.

«Απλά θέλω να πω, πως αν μεγαλώνεις το παιδί σου μόνος, άσε την κάπα σου κάτω. Βγάλε τα αγγελικά φτερά σου, γιατί πραγματικά δεν ξέρω πώς τα καταφέρνετε, παιδιά», δήλωσε αρχικά η 29χρονη ηθοποιός. «Δεν θέλω αυτό να ακουστεί αμήχανο ή οτιδήποτε, γιατί υπάρχουν εκατομμύρια λόγοι που κάποιος θέλει να μεγαλώσει μόνος το παιδί του. Είτε έχασαν κάποιον, είτε απλώς επειδή δεν θέλουν να ανεχτούν τον άλλο, είτε απλά επειδή είναι επιλογή», δήλωσε ενώ συμπλήρωσε: «Αλλά όταν μιλάμε για την ανατροφή ενός παιδιού, και το έχω ήδη καταλάβει από τις λίγες αυτές ημέρες, χρειάζεται ένα ολόκληρο χωριό».

«Θέλω να πω, πως αν μεγαλώνεις μόνος το παιδί σου, είτε είσαι φίλος μου, είτε άγνωστος, είτε μέλος της οικογένειας μου, από τα βάθη της καρδιάς μου με συγκινείς. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένη από σένα», είπε καταλήγοντας η Palmer.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.