CELEBRITIES

Η Keke Palmer πήρε την καλύτερη συμβουλή για σεξ από τη Whoopi Goldberg


Κλέλια Φατούρου

24 Νοεμβρίου 2022

Η Keke Palmer πήρε την καλύτερη συμβουλή για σεξ από τη Whoopi Goldberg
Instagram/thecelebpost_tcp
Η 29χρονη ηθοποιός ανακάλυψε τι χρειάζεται για να έχει καλή σεξουαλική ζωή

Η Whoopi Goldberg δεν είναι μόνο καλή ηθοποιός και παραγωγός. Θα μπορούσε να είναι και sex coach, σύμφωνα με την Keke Palmer, η οποία μίλησε για την πιο πολύτιμη συμβουλή που της έχει δώσει.

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της, "Baby, This Is Keke Palmer", η νεαρή ηθοποιός μίλησε με τη sex therapist Kate Balestrieri για την πολύπλοκη σχέση που έχει με την οικειότητα. Και αποκάλυψε ότι αυτό που την ξεκλείδωσε ήταν οι μαγικές λέξεις δια στόματος Whoopi Goldberg.

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήμουν μια φορά στο "The View" (το talk show της Goldberg) και είχαν μία καταπληκτική συζήτηση για το σεξ. Και η Whoopi είπε «Σε παρακαλώ, απλά ξεκίνα δίνοντας απόλαυση εσύ στον εαυτό σου».

Κάπου εκεί, η Palmer κατάλαβε ότι έβλεπε το σεξ ως μία εμπειρία που επικεντρωνόταν στην απόλαυση του εκάστοτε παρτενέρ της, και όχι στη δική της. «Η ταυτότητά μου με το σεξ βασιζόταν στο ότι πρέπει να παρέχω αυτή την υπηρεσία. Όσο για την απόλαυσή μου, προέκυπτε από το ότι ήταν οι άλλοι ικανοποιημένοι». Αν και καταλάβαινε και η ίδια πόσο λάθος και καταθλιπτικό είναι να σκέφτεσαι έτσι, ήξερε ότι ήταν ένα ταξίδι που έπρεπε να κάνει μόνη της, προκειμένου να ανακαλύψει τι λειτουργεί για την ίδια.

Και φυσικά, ας μην ξεχνάμε το ότι πολλοί έχουν βασίσει την ερωτική τους ζωή στο πορνό. «Υπήρχε μία φάση στη ζωή μου που νόμιζα ότι το σεξ πρέπει να είναι σαν τις ταινίες πορνό. Κάτι που θα ήταν ενδιαφέρον ή διασκεδαστικό, αλλά εγώ δεν είχα ποτέ μία χαρούμενη κατάληξη».

Τελικά κατάλαβε τι είναι αυτό που της αρέσει, χωρίς να αποκλείει την επιλογή των ερωτικών ταινιών. Απλώς ανακάλυψε ότι προτιμά την πιο συναισθηματική προσέγγιση. Όπως έκανε και με την τωρινή σχέση της, την οποία γνώρισε στο κοινό το 2021 και παραδέχτηκε ότι νιώθει πιο χαρούμενη από ποτέ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.