CELEBRITIES

H Pamela Andreson επέστρεψε στις πασαρέλες, πιο λαμπερή από ποτέ


JTeam

17 Μαρτίου 2023

H Pamela Andreson επέστρεψε στις πασαρέλες, πιο λαμπερή από ποτέ
@boss
H διάσημη ηθοποιός παραμένει υπέροχη και εκρηκτική με κάθε fashion ή beauty look

Ποιος να περίμενε πως κάποτε θα βλέπαμε την εκρηκτική Pamela Andreson με ένα λινό κουστούμι, σε μπεζ αποχρώσεις, αλλά και με ένα καλυμμένο ντεκολτέ από υπέροχο sheer μπλουζάκι μέχρι το λαιμό; Κι όμως αυτή ήταν η εμφάνιση της Anderson στο πρόσφατο fashion show της Boss, που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι, με την ηθοποιό να αποδεικνύει πως μπορεί να είναι ο εκρηκτικός εαυτός της είτε σε ένα καυτό κόκκινο μαγιό, είτε σε ένα bussiness κοστούμι.


Μετά την απουσία της τα τελευταία χρόνια από τη showbiz, η Pamela έχει επανέλθει δυναμικά, μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας και ντοκιμαντέρ για τη ζωή της. Μέσα από τις νέες κυκλοφορίες των «Pamela, a love story», η ίδια πήρε θέση για τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της: από τα χρόνια στο Playboy, έως και τον θυελλώδη έρωτα της με τον Tommy και, φυσικά, το κλεμμένο sextape.

Όλα αυτά όμως, φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν για την Pamela, η οποία πλέον απολαμβάνει τη ζωή με τους δυο της γιους, ενώ παράλληλα έχει επιστρέψει στον χώρο του θεάματος, όχι όμως όπως τη γνωρίζαμε.

Στο show της Βοss μάλιστα, όπου έκανε και την αρχή, πέρα από το αυστηρό αλλά ταυτόχρονα σύγχρονο look της, η ηθοποιός είχε επιλέξει μόνο έντονες βλεφαρίδες για το μακιγιάζ της. Το μακιγιάζ της, όπως και όλο το υπόλοιπο look της, ήταν σε φυσικούς τόνους, ενώ τα μαλλιά της ήταν ατημέλητα πιασμένα σε ένα bun.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.