CELEBRITIES

Madonna: Οι «5 κανόνες του σπιτιού» που πρέπει να ακολουθούν τα παιδιά της


JTeam

21 Μαρτίου 2023

Madonna: Οι «5 κανόνες του σπιτιού» που πρέπει να ακολουθούν τα παιδιά της
Instagram/ cicconetwins
Οι «5 κανόνες του σπιτιού» ή αλλιώς οι «5 κανόνες της ευτυχίας της»

Η Madonna μοιράστηκε μέσω Instagram 5 απλούς κανόνες που πρέπει να εφαρμόζουν τα παιδιά της μες στο σπίτι. Κρατώντας μια πινακίδα, η star ήταν πολύ συγκεκριμένη στο τι είναι αυτό που πρέπει να τηρούν όλα της τα παιδιά όταν βρίσκονται εντός του οίκου.

«Να είσαι χαρούμενος με αυτό που έχεις» είναι ένας από τους πέντε «κανόνες του σπιτιού» ενώ η λίστα περιλαμβάνει κανόνες θετικής συμπεριφοράς, υπενθυμίζοντας στα παιδιά της να «χαμογελούν», «να είναι ευτυχισμένα» και «να ακούνε τους άλλους». Επίσης «να είναι ευχαριστημένα με αυτά που έχουν» και να είναι «ευγενικά».

Jenny.Gr

Η Madonna φωτογραφήθηκε πρώτη φορά και με τα έξι της παιδιά τον Αύγουστο του 2017. Στη φωτογραφία πόζαρε με τον γιο της, Rocco, τον David, και τις κόρες της, Lourdes, Mercy James και τις δίδυμες Estere και Stella.

Jenny.Gr

Η Μadonna έχει υιοθετήσει τις δίδυμες κόρες της από το Malawi. H βιολογική μητέρα των παιδιών έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τη γέννηση τους, ενώ ο πατέρας τους κρίθηκε ανίκανος να τα μεγαλώσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.