CELEBRITIES

Δίκη Gwyneth Paltrow: Νόμος του Νεύτωνα δικαιώνει την ηθοποιό, σύμφωνα με μάρτυρα


JTeam

29 Μαρτίου 2023

Δίκη Gwyneth Paltrow: Νόμος του Νεύτωνα δικαιώνει την ηθοποιό, σύμφωνα με μάρτυρα
Splash News
Για να περιγράψει καλύτερα αυτό που υποστηρίζει, ζωγράφισε φιγούρες ώστε να δείξει πώς θα κινούνταν οι δύο εμπλεκόμενοι την ώρα εκείνη και πού θα βρίσκονταν το κέντρο βάρους του καθένα

H δίκη της Gwyneth Paltrow συνεχίζεται και είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στα social τον τελευταίο καιρό. Αν σκρολάρεις και μαθαίνεις τις σχετικές εξελίξεις, σίγουρα ξέρεις ότι η ηθοποιός αυτή τη στιγμή τρέχει στα δικαστήρια, επειδή ο 76χρονος Terry Sanderson της έχει κάνει μήνυση κατηγορώντας την πως όχι απλώς έπεσε πάνω του και τον τραυμάτισε, αλλά του προκάλεσε «μόνιμο πρόβλημα στον εγκέφαλο». Η ηθοποιός επιμένει πως είναι το θύμα τη υπόθεσης, καθώς εκείνος και έπεσε πάνω της, και εκείνη έμεινε πλάι του μέχρι να της πουν ότι ήταν εντάξει να φύγει.

Στη μεταξύ τους κόντρα, φως έρχεται να ρίξει ένας ειδικός μάρτυρας ως προς το ποια είναι τελικά η αλήθεια γύρω από το συμβάν του 2016. Ο ίδιος επικαλέστηκε για την ακρίβεια νόμο του Νεύτωνα για τη βαρύτητα, για να εξηγήσει γιατί πιστεύει πως η μαρτυρία της ηθοποιού είναι αληθινή κι όχι του κατήγορού της.

Αυτά συνέβησαν κατά την έκτη μέρα της δίκης, όταν οι ένορκοι παρακολούθησαν ζωντανά μάθημα φυσικής. O βιομηχανολόγος μηχανικός, Dr. Irving Sher, ισχυρίστηκε πως οι εμπειρογνώμονες στην περίπτωση του Sanderson έκαναν κάποια βασικά λάθη γύρω από το πώς ακριβώς συνέβη το ατύχημα ενώ τα τραύματα του θα έπρεπε να είναι «πιο σοβαρά» από όσα έχουν αναφερθεί.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Η εκδοχή της Paltrow για τα γεγονότα είναι σύμφωνη με τους νόμους της φυσικής, σχετικά με το πώς οι άνθρωποι γυρίζουν και περιστρέφονται». Μάλιστα, ο βιομηχανολόγος τόνισε πως η Paltrow δεν ενεπλάκη στο ατύχημα και ο Sanderson θα μπορούσε και από μόνος του να είχε πέσει και αυτό να προκάλεσε το σπάσιμο στα πλευρά του.

Όπως επισήμανε ο Dr. Sher: «Ο Sanderson θα μπορούσε να πέσει στο έδαφος, χωρίς να πέσει επάνω του η Gwyneth Paltrow και πάλι να σπάσει τα πλευρά του». Μάλιστα για να περιγράψει καλύτερα αυτό που υποστηρίζει, ζωγράφισε φιγούρες ώστε να δείξει πώς θα κινούνταν οι δύο εμπλεκόμενοι την ώρα εκείνη και πού θα βρίσκονταν το κέντρο βάρους του καθένα.

Ο επιστήμονας κατέληξε ότι οι μαρτυρίες της Paltrow είναι «συμβατές με τους νόμους της φυσικής», ενώ η εκδοχή του Sanderson δεν βγάζει κανένα νόημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.