CELEBRITIES

Ο Bill Gates στην πρώτη φωτογραφία με το εγγόνι του: «Ανυπομονώ να σε δω να ανακαλύπτεις τον κόσμο»


JTeam

8 Απριλίου 2023

Ο Bill Gates στην πρώτη φωτογραφία με το εγγόνι του: «Ανυπομονώ να σε δω να ανακαλύπτεις τον κόσμο»
Instagram/ thisisbillgates
Ο ιδρυτής της Microsoft έγινε παππούς τον προηγούμενο μήνα

Ο Bill Gates απέκτησε το πρώτο του εγγόνι μόλις τον Μάρτιο. Ο ίδιος έναν μήνα μετά, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό και τη συγκίνησή του κι ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία κρατάει τρυφερά στην αγκαλιά του τον νεογέννητο εγγονό του.

Όπως έγραψε στη λεζάντα: «Ανυπομονώ να σε δω να ανακαλύπτεις τον κόσμο».

Η κόρη του, Jennifer Gates και ο Nayel Nassar έγιναν γονείς τον προηγούμενο μήνα αλλά ο Gates τώρα ανέβασε την πρώτη του φωτογραφία με τον μικρό. Μετά από αυτή, δημοσίευσε και ένα βίντεο, στο οποίο απαντά ερωτήσεις για τον ρόλο του ως παππούς αλλά και για το εγγόνι του.

«Είναι συναρπαστικό να βλέπεις τα παιδιά που μεγάλωσες να ανακαλύπτουν τι γονείς θέλουν να είναι, τι θέλουν να κάνουν διαφορετικά, πώς αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις», αναφέρει στο video που έγινε αμέσως viral.

«Παίζεις μαζί τους, τα βοηθάς να μάθουν», αναφέρει ενώ παράλληλα ο ιδρυτής της Microsoft λέει πως θέλει να βοηθάει όσο περισσότερο μπορεί τους γονείς ώστε να ξεκουράζονται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.