CELEBRITIES

Οι fans της Taylor Swift θρηνούν για τον χωρισμό της και αφήνουν λουλούδια στο παλιό της σπίτι


JTeam

11 Απριλίου 2023

Οι fans της Taylor Swift θρηνούν για τον χωρισμό της και αφήνουν λουλούδια στο παλιό της σπίτι
Instagram @taylorswift
«Έκλαψα τόσο που έκανα εμετό. Ήταν άσχημο»

Είναι μερικές σχέσεις που δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις ότι τελείωσαν. Όπως τότε που, στο Λύκειο, χώρισες μετά από 2 εβδομάδες και όλοι έλεγαν ότι πίστευαν ότι θα παντρευτείτε. Ή όταν όλοι γίναμε έξαλλοι που ο Brad Pitt χώρισε με την Jennifer Aniston. Μία τέτοια σχέση φαίνεται να είναι κι εκείνη της Taylor Swift και του Joe Alwyn, ο χωρισμός των οποίων έγινε γνωστός στις 8 Απριλίου. Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στον εξαετή δεσμό του, στον οποίο κατά βάθος είχαμε επενδύσει, και οι πραγματκοί Swifties θρηνούν.

Δεν εννοούμε ότι απλώς λυπήθηκαν. Θρηνούν πραγματικά για μία αγάπη που πέθανε. Πηγαίνουν στο παλιό τους σπίτι και αφήνουν λουλούδια, αποτίνοντας τον δικό τους φόρο τιμής στο αλλοτινό power couple.

Η Taylor είχε γράψει τραγούδια για αυτή τη σχέση, ο δίσκος Lover ήταν αφιερωμένος στον έρωτά της, ενώ ο Alwyn έγραψε μαζί της κομμάτια για τα τελευταία τρία άλμπουμ της. Στις 10 Απριλίου, λοιπόν, οι φανατικοί θαυμαστές της αποφάσισαν ότι είναι σε άρνηση. Και το Bustle μίλησε μαζί τους, για να δει τι ακριβώς συμβαίνει.

«Είναι λυπηρό, με διαλύει και, αν δεν είχα σχέση τώρα, θα έλεγα πως η αγάπη δεν υπάρχει», είπε κάποιος. «Δεν το πίστευα», δήλωσε κάποια άλλη. «Έκλαψα τόσο που έκανα εμετό. Ήταν άσχημο», εκμυστηρεύτηκε μία ακόμη Swiftie. «Ήταν ένα love story από την πραγματική ζωή. Αισθάνομαι ότι τόσοι πρώην της φοβήθηκαν πως θα έγραφε για εκείνους, αλλά αυτός έγραφε μαζί της. Ο τρόπος που μιλούσαν ο ένας με τον άλλο, ο τρόπος που τραγουδούσε για εκείνον, ήταν τόσο όμορφο».

Το να χωρίζεις είναι δύσκολο και χρειάζεσαι χρόνο για να το ξεπεράσεις. Το να χωρίζει το αγαπημένο σου celebrity ζευγάρι, όμως, είναι δυσκολότερο. Οι φωτογραφίες είναι παντού, έζησες τη σχέση μαζί τους, δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Εμείς είμαστε με τους απανταχού Swifties και το μήνυμά μας προς εκείνους είναι απλό, λιτό και απέρριτο: Σας βλέπουμε, σας ακούμε, σας στηρίζουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.