CELEBRITIES

Rihanna: Aυτές είναι οι φωτογραφίες που πρόδωσαν το φύλο του μωρού που περιμένει


JTeam

15 Απριλίου 2023

Rihanna: Aυτές είναι οι φωτογραφίες που πρόδωσαν το φύλο του μωρού που περιμένει
Splash Ideal Images
Η Rihanna περιμένει το δεύτερο παιδί της και ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να ψωνίζει για το νέο μέλος της οικογένειας

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος μετά τη γέννηση του γιου της, και πριν λίγους μήνες η Rihanna και ο σύντροφός της, A$AP Rocky, ετοιμάζονται να υποδεχτούν ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους. Η αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης έγινε με τον πιο ευφάνταστο τρόπο μέσα από την εμφάνισή της στο Super Bowl τον Φεβρουάριο.

Όσον αφορά το φύλο του μωρού, κυκλοφορούν στο Internet φωτογραφίες που δείχνουν την Rihanna σε εμπορικό κέντρο του Los Angeles. Οι paparazzi την εντόπισαν να ψωνίζει σε κατάστημα με βρεφικά είδη και μάλιστα κοίταζε ρούχα σε σε ροζ χρώμα και αυτό είναι το σημάδι ότι το πιο πιθανό είναι ότι περιμένει κορίτσι. Εμείς να ευχηθούμε με το καλό στην αγαπημένη μας Riri!

Το φετινό Πάσχα για τη Rihanna είναι πολύ ξεχωριστό καθώς είναι το πρώτο που περνάει μαζί με τον γιο της. Φυσικά, η star μοιράστηκε με τους fans της στο Instagram μερικά αξιολάτρευτα στιγμιότυπα, στα οποία ο δέκα μηνών γιος της φοράει αυτιά λαγού, μαζεύει αυγά, έχει μπροστά του ένα παραμύθι, τρώει διάφορα γλυκά και χαρίζει στον φακό τις πιο απίστευτες πόζες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.