CELEBRITIES

William, εσύ; Η πριγκίπισσα Charlotte έγινε 8 και είναι ίδια ο πατέρας της


JTeam

2 Μαΐου 2023

William, εσύ; Η πριγκίπισσα Charlotte έγινε 8 και είναι ίδια ο πατέρας της
Instagram @princeandprincessofwales
Πέρσι, πόζαρε χαμογελαστή, αγκαλιά με το πιο φωτογενές σκυλί του ίντερνετ. Φέτος, είναι ένας χαριτωμένος William με μακριά μαλλιά, δύο δόντια λιγότερα και τέλεια επιδερμίδα

Όπως γιορτάζουμε κάθε χρόνο την επέτειο του Tom Hanks και τη Rita Wilson (επειδή αγαπούν τόσο την Αντίπαρο, ενδεχομένως), έτσι χαιρόμαστε και για τα γενέθλια των royal παιδιών, σαν να ήταν τα μακρινά μας ανίψια. Η πριγκίπισσα Charlotte, λοιπόν, έγινε 8 χρονών και οι περήφανοι γονείς της ανέβασαν μία φωτογραφία της στα σόσιαλ, ένεκα της ημέρας.

Τη φωτογραφία έβγαλε η Kate το περασμένο Σαββατοκύριακο, αποδεικνύοντας ότι της αξίζει ο τίτλος της «ενθουσιώδους ερασιτέχνη φωτογράφου» που η ίδια έδωσε στον εαυτό της.

«Ο πρίγκηπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράζονται με ενθουσιασμό μία νέα φωτογραφία της πριγκίπισσας Charlotte για τα όγδοα γενέθλιά της, που είναι αύριο», αναφέρει η επίσημη δήλωση του Παλατιού.

Εμείς είδαμε τη φωτογραφία στο Instagram τους και έχουμε να κάνουμε μία μόνο παρατήρηση: Η μικρή είναι ίδια ο πατέρας της. Είναι ένας χαριτωμένος William με μακριά μαλλιά, δύο δόντια λιγότερα και τέλεια επιδερμίδα.

Πέρσι, πόζαρε χαμογελαστή, αγκαλιά με το πιο φωτογενές σκυλί του ίντερνετ. Τότε, έμοιαζε λίγο περισσότερο στην προγιαγιά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.