CELEBRITIES

H Simone Biles παντρεύτηκε για δεύτερη φορά τον αγαπημένο της σε ένα παραμυθένιο σκηνικό


JTeam

8 Μαΐου 2023

H Simone Biles παντρεύτηκε για δεύτερη φορά τον αγαπημένο της σε ένα παραμυθένιο σκηνικό
Instagram/ simonebiles
Η 26χρονη Ολυμπιονίκης και ο 27χρονος αστέρας του NFL, είχαν ανταλλάξει την πρώτη φορά, τους γαμήλιους όρκους τους στις 22 Απριλίου στο Huston του Texas πριν από τον γάμο τους στο Μεξικό

Η Simone Biles και ο Jonathan Owens αποφάσισαν να παντρευτούν δεύτερη φορά γιατί μάλλον η πρώτη δεν είναι ποτέ αρκετή! Η λαμπερή τελετή έγινε στο Cabo San Lucas στο Μεξικό αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η 26χρονη Ολυμπιονίκης και ο 27χρονος αστέρας του NFL, είχαν ανταλλάξει την πρώτη φορά, τους γαμήλιους όρκους τους στις 22 Απριλίου στο Huston του Texas πριν από τον γάμο τους στο Μεξικό.

Η Simone ήταν εκθαμβωτική με το μοναδικό νυφικό της με τις περίτεχνες λεπτομέρειες από δαντέλα. Το ζευγάρι είχε κοντά του φίλους και συγγενείς ενώ ο χώρος θύμιζε παραμύθι. Το ιερό, που οι δυο τους είπαν ξανά το «ναι», ήταν φτιαγμένο από πράσινο και λευκά λουλούδια.

Ο πατέρας της Simone, Ronald Biles, τη συνόδευσε στο ιερό και τον γάμο τέλεσε ο θείος της Paul. Τόσο η Simone όσο και ο Jonathan έμοιαζαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Τον Jonathan συνόδευσε η μητέρα του, Arthurine Cannon, η οποία προχώρησε μαζί του μέχρι τον τελετάρχη με φανερή συγκίνηση.

Ήταν αρχές Φεβρουαρίου του 2022 όταν η Simone Biles ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της. Τότε είχε ανεβάσει μια σειρά από φωτογραφίες όσο ο Jonathan της έκανε την πρόταση σε ένα κιόσκι στο Houston του Texas. Η ίδια είχε μοιραστεί παράλληλα ένα video που δείχνει το διαμαντένιο δαχτυλίδι που της έκανε δώρο ο σύντροφός της ενώ όπως γράφει στη λεζάντα του post: «ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑΙ. Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου, είσαι όλα όσα έχω ονειρευτεί και περισσότερα. Πάμε να παντρευτούμε, αρραβωνιαστικέ μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.