CELEBRITIES

Ο Robert De Niro αποκάλυψε ότι έγινε για 7η φορά πατέρας


JTeam

10 Μαΐου 2023

Ο Robert De Niro αποκάλυψε ότι έγινε για 7η φορά πατέρας
Splash News
Η δήλωση αιφνιδίασε τη δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους στο ET Canada

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο ET Canada, ο Robert De Niro αποκάλυψε, αιφνιδιάζοντας τη δημοσιογράφο Brittnee Blair, τη γέννηση του έβδομου παιδιού του. Η αποκάλυψη από τον ηθοποιό έγινε όσο μιλούσε για τη σχέση του με τα παιδιά του και την πατρότητα.

«Ξέρω πως έχετε έξι παιδιά», ανέφερε η δημοσιογράφος, αλλά ο De Niro τη διόρθωσε, λέγοντας: «Επτά στην πραγματικότητα, μόλις απέκτησα μωρό», της είπε.

Αργότερα, επιβεβαιώθηκε από εκπροσώπους του ηθοποιού ότι ο ίδιος έχει πλέον επτά παιδιά, χωρίς να γνωστοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τη μητέρα του μωρού. Ωστόσο είναι γνωστό ότι ο ηθοποιός έχει σχέση με την εκπαιδεύτρια πολεμικών τεχνών, Tiffany Chen.

Μάλιστα στην ίδια συνέντευξη, ο 79χρονος δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι είναι «cool μπαμπάς» και είπε πως είναι αρκετές οι φορές που είναι αυστηρός με τα παιδιά του. «Διαφωνούν μαζί μου κάποιες φορές και δείχνουν σεβασμό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.