CELEBRITIES

Elliot Page: Με μια νέα selfie, μιλά ανοιχτά για τη δυσφορία που ένιωθε όταν είχε στήθος


JTeam

11 Μαΐου 2023

Elliot Page: Με μια νέα selfie, μιλά ανοιχτά για τη δυσφορία που ένιωθε όταν είχε στήθος
Instagram/ elliotpage
Η ανάρτησή του στο Instagram αποθεώθηκε από τους fans

O Elliot Page βρίσκεται επιτέλους σε αυτή τη φάση της ζωής του όπου νιώθει ότι είναι παρών και απόλυτα άνετος στο ίδιο του το σώμα. Αυτό δεν ίσχυε πάντα, όπως φαίνεται από τη νέα του δημοσίευση στο Instagram, όπου εμφανίζεται χωρίς μπλούζα και μιλάει για το πόσο άβολα ένιωθε στο παρελθόν.

Ο 36χρονος ηθοποιός λέει πως δεν ένιωθε καθόλου άνετα με το σώμα του, ειδικά το καλοκαίρι, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης:

«Η δυσφορία ήταν ιδιαίτερα έντονη το καλοκαίρι. Χωρίς στρώσεις, μόνο με ένα μπλουζάκι -ή με στρώσεις και αχ, τόσο ιδρωμένος - κοιτούσα συνεχώς κάτω, αναπροσαρμόζοντας το υπερμεγέθες μπλουζάκι μου. Νιώθω τόσο ωραία να λιάζομαι στον ήλιο τώρα, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να το βιώσω αυτό, τη χαρά που νιώθω στο σώμα μου. Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτό που μου επέτρεψε η μέριμνα που επιβεβαιώνει το φύλο και ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα από το ταξίδι μου σύντομα».

«Το πιο αληθινό, αγνό συναίσθημα», έγραψε ένας χρήστης ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Είμαι τόσο ευγνώμων που γινόμαστε μάρτυρες αυτής της νέας και ελεύθερης έκφρασής σου!».

Ο 35χρονος ηθοποιός ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο του 2020 ότι ξεκινά το ταξίδι της φυλομετάβασής του. Ήταν η στιγμή που δέχτηκε τεράστια αγάπη και συμπαράσταση από τη βιομηχανία. Λίγους μήνες μετά, δήλωσε ότι νιώθει πρώτη φορά τέτοια δημιουργική ελευθερία, που τη διοχέτευσε στην αυτοβιογραφία που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, με τον τίτλο Pageboy.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.