CELEBRITIES

"Acrostico": Το νέο τραγούδι της Shakira για τα παιδιά της (έχει υπονοούμενα και για τον Piqué)


JTeam

13 Μαΐου 2023

"Acrostico": Το νέο τραγούδι της Shakira για τα παιδιά της (έχει υπονοούμενα και για τον Piqué)
Instagram/ hollywoodstarkids
Και δεν εκπλήσσεται πια κανείς

Η Shakira έβγαλε νέο τραγούδι με τίτλο Acrostico, το οποίο είναι αφιερωμένο στα παιδιά της και σηματοδοτεί το νέο κεφάλαιο στη ζωή της μετά τη μετακόμισή της στο Miami.

Ωστόσο, σε κάποιους στίχους είναι φανερά τα υπονοούμενα για τον Gerard Pique, όπως «δεν ξέρω πώς να γυρίσω το άλλο μάγουλο» και «η αγάπη μου για σένα λειτουργεί ως αναισθητικό στον πόνο».

Το πρώτο γράμμα κάθε στίχου σχηματίζει τα ονόματα των δυο παιδιών της, Milan και Sasha. «Μου έμαθες ότι η αγάπη δεν είναι απάτη/και όταν είναι αληθινή δεν τελειώνει», τραγουδάει μεταξύ άλλων, και καταλαβαίνουμε ότι οι αναφορές στα παιδιά της υπερτερούν από τις «σπόντες» προς τον πρώην σύζυγό της.

Πριν λίγες μέρες, η Shakira τιμήθηκε με το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς», ευχαρίστησε το κοινό της και αναφέρθηκε ξανά (με έμμεσο τρόπο στον χωρισμό της), αλλά επίσης βρέθηκε στο Grand Prix της Formula 1 στο Miami, μαζί με τον γιο της, αλλά και τον Tom Cruise, με τον οποίο φάνηκε να έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Τα πλάνα από τη συνάντηση των δυο celebrities, έχουν ήδη πυροδοτήσει φήμες για μεταξύ τους σχέση, αφού οι δυο τους δεν έκρυψαν την εκτίμηση και την συμπάθεια τους ενός προς το πρόσωπο του άλλου. Ο Cruise στάθηκε χαμογελαστός δίπλα στη γνωστή τραγουδίστρια, ενώ σε άλλα πλάνα τους βλέπουμε να συζητούν χαμογελαστοί και ήρεμοι. Ακόμη δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί και στα φωτογραφικά φλας. Δημοσίευμα της Dailymail μάλιστα, θέλει ήδη την διάσημη τραγουδίστρια να είναι σε σχέση με τον Tom Cruise, από τότε που μετακόμισε στις ΗΠΑ.

Όσον αφορά τη βράβευση της διάσημης τραγουδίστριας, κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς» στην τελετή απονομής των βραβείων Billboard's. Το βραβείο είχε τίτλο «Women in Latin Music Awards» και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Watsco Center στο Μαϊάμι, όπου πλέον ζει μόνιμα τους τελευταίους δυο μήνες.


Στην ομιλία της δεν παρέλειψε να αναφερθεί έμμεσα και στον πρόσφατο χωρισμό της. «Έρχεται μια στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας που δεν εξαρτάται πλέον από κάποιον. Αγαπά ή αποδέχεται τον εαυτό της όπως είναι», δήλωσε η Shakira παραλαμβάνοντας το βραβείο. «Η αναζήτηση του άλλου αντικαθίσταται από την αναζήτηση του εαυτού μας. Η επιθυμία να είσαι τέλειος αντικαθίσταται από την επιθυμία να είσαι αυθεντικός», συνέχισε η διάσημη τραγουδίστρια, με το κοινό να υποδέχεται τα λεγόμενά της με χειροκροτήματα.

«Είναι μια χρονιά κατά την οποία συνειδητοποίησα ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο δυνατές από ότι νομίζουμε. Είμαστε πιο γενναίες από ότι νομίζουμε. Πιο ανεξάρτητες από ότι μας έμαθαν να είμαστε. Ποια γυναίκα δεν έχει περάσει την εμπειρία να αναζητά την προσοχή, τη στοργή ή την έγκριση από τους άλλους και να ξεχνάει τον εαυτό της, Μου έχει συμβεί αυτό», κατέληξε η Shakira και δικαίως αποθεώθηκε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.