CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας μαζί με τα γενέθλια της κόρης της, Apple


JTeam

15 Μαΐου 2023

Η Gwyneth Paltrow γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας μαζί με τα γενέθλια της κόρης της, Apple
Instagram/ gwynethpaltrow
«Το να σε βλέπω σαν μια 19χρονη γυναίκα, γεμίζει την καρδιά μου με τεράστια αγάπη, υπερηφάνεια και νόημα», έγραψε η star στο Instagram

H Γιορτή της Μητέρας για τη Gwyneth Paltrow ήταν πολύ ξεχωριστή αφού είχε και δεύτερο λόγο για να γιορτάσει. Η κόρη της 50χρονης star, Apple είχε τα γενέθλιά της οπότε η μέρα απέκτησε περισσότερο νόημα, σβήνοντας 19 κεράκια στην τούρτα της.

Δημοσιεύοντας τρεις τρυφερές φωτογραφίες από το σήμερα αλλά και από την παιδική ηλικία της Apple, η Gwyneth γράφει: «Χαρούμενα γενέθλια, άγγελέ μου. Το ότι τα γενέθλιά σου συνέπεσαν φέτος, με τη Γιορτή της Μητέρας, είναι διπλή γιορτή για αυτό που είσαι και για αυτό που μου έχεις δώσει- το δώρο να είμαι η μαμά σου».

Όπως συμπλήρωσε: «Σε αγαπώ τόσο βαθιά και ολοκληρωτικά. Το να σε βλέπω σαν μια 19χρονη γυναίκα, γεμίζει την καρδιά μου με τεράστια αγάπη, υπερηφάνεια και νόημα. Σε ευχαριστώ που μου κάνεις το brunch, εγώ θα σου κάνω το δείπνο. Σε αγαπώ τόσο πολύ και για πάντα».

Η Apple φυσικά απάντησε στη συγκινητική ανάρτηση: «Σε αγαπώ τόσο πολύ, μαμά. Είσαι η καλύτερα μητέρα και γυναίκα που ξέρω». H Paltrow ανέβασε επίσης ένα story με την κόρη της, γράφοντας: «Είσαι η ζωή μου» αλλά κι ένα ακόμη για να τιμήσει και τη δική της μητέρα, την οποία βλέπουμε σε κάποια έξοδο με τα δύο της εγγόνια, την Apple και τον 17χρονο Moses.

Jenny.Gr

Η 50χρονη star ετοίμασε μάλιστα για τη Γιορτή της Μητέρας, μια λίστα με δώρα που θα μπορούσατε να κάνετε στις αγαπημένες σας μαμάδες. Μόνο που στις προτάσεις της συγκαταλέγονται σεξουαλικά παιχνίδια, δονητές και λιπαντικό. Ο οδηγός αυτός, αποτελείται από 87 αντικείμενα που κυμαίνονται σε τιμές από μια μάσκα κολλαγόνου αξίας 18 δολαρίων μέχρι ένα κολιέ αξίας 9.000 δολαρίων ενώ περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικούς δονητές. Ανάμεσά τους κι ένας δονητής με ραβδί διπλής όψης, ο οποίος κοστίζει 98 δολάρια και περιγράφεται ως το «απόλυτο οικείο μασάζ».

Στη λίστα των δώρων περιλαμβάνονται επίσης, κεριά, μπουκάλια αρώματος, πολλά προϊόντα μακιγιάζ και ομορφιάς, καθώς και πολλά είδη για την κουζίνα, μια κουβέρτα υπέρυθρης σάουνας αξίας 699 δολαρίων, ένα τραπεζομάντιλο 675 δολαρίων από τη συνεργασία του Goop με την Emilia Wickstead, ένα κολιέ Jennifer Meyer αξίας 3.200 δολαρίων ή ένα κασμιρένιο πουκάμισο αξίας 2.250 δολαρίων, ένα δαχτυλίδι αξίας 1.140 δολαρίων από την Bea Bongiasca και ένα σετ ποτηριών αξίας 969 δολαρίων.

Όπως έγραψε στο Goop με αφορμή την ιδιαίτερη Γιορτή: «Κάθε μέρα είναι μια καλή μέρα για να γιορτάσουμε εκείνες που μας μεγάλωσαν, μας έθρεψαν, μας δίδαξαν και μας ανέχτηκαν. Αλλά στις 14 Μαΐου, γιατί να μην το πάμε λίγο πιο μακριά; Ακολουθούν 87 τρόποι για να πούμε ευχαριστώ, σ’ αγαπώ στις μητέρες μας, στις μητριές μας, τις αδερφές, τις φίλες, τις γιαγιάδες, τις θείες και τις δασκάλες της ζωής μας».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.