CELEBRITIES

O Jeff Bezos και η σύντροφός του σε διακοπές στην Ισπανία με το νέο superyacht του αξίας 500 εκατ. $


JTeam

17 Μαΐου 2023

O Jeff Bezos και η σύντροφός του σε διακοπές στην Ισπανία με το νέο superyacht του αξίας 500 εκατ. $
PageSix
Το superyacht περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ελικοδρόμιο και πισίνα

Όσο εμείς ετοιμαζόμαστε για τις φορολογικές δηλώσεις, ο Jeff Bezos και η σύντροφός του Lauren Sanchez ζουν την καλύτερη ζωή τους στην Ισπανία μέσα στο ολοκαίνουργιο superyacht του μεγιστάνα, αξίας 500 εκατ. δολαρίων.

Φορώντας το μαγιό τους, απολαμβάνουν τις πολυτελείς διακοπές τους και περιφέρονται στο κατάστρωμα, χαρίζοντας μερικές ενδιαφέρουσες λήψεις στον φακό του page Six.

Το ζευγάρι, το οποίο ξεκίνησε τη σχέση του το 2019, φαίνεται να περπατά στο κατάστρωμα του νέου τους superyacht, το οποίο θεωρείται το μεγαλύτερο στον κόσμο, με μήκος 70 μέτρα. Το νέο τους απόκτημα περιλαμβάνει ελικοδρόμιο, σε περίπτωση που το είχατε απορία, αλλά και πισίνα ενώ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 18 καλεσμένους.

Ο ιδρυτής της Amazon ξεκίνησε την κατασκευή του σκάφους, το οποίο ονομάζεται Koru, το 2018 αφού κατέθεσε το ποσό του μισού δισεκατομμυρίου. Το superyacht ολοκληρώθηκε σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα τον Μάρτιο του 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Page Six, ο Bezos πρέπει να ξοδεύει περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για τη διαχείριση του superyacht κάτι το οποίο μάλλον δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για εκείνον αφού η καθαρή περιουσία του ανέρχεται στα 114 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Sanchez από την άλλη, στα τέλη του 2022 δήλωσε πως σχεδιάζει να εκτοξευτεί σε τροχιά κάποια στιγμή μέσα στο 2023, ακολουθώντας τα βήματα του συντρόφου της, ο οποίος επισκέφτηκε για πρώτη φορά το διάστημα τον Ιούλιο του 2021.

Γι' αυτήν την πρωτόγνωρη εμπειρία της, η Sanchez δεν θα έχει στο πλευρό της τον Bezos, με τον οποίο είναι μαζί από το 2019, αλλά θα έχει ένα πλήρωμα το οποίο θα αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες. Η βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστκά, πως αναμένει να μπει σε μια μεγάλη ομάδα γυναικών που θα ταξιδέψουν στο διάστημα.

Δείτε τις φωτογραφίες από το PageSix:

Jenny.Gr
PageSix

Jenny.Gr
PageSix

Jenny.Gr
PageSix

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS