CELEBRITIES

Salma Hayek: Το αποκαλυπτικό ατύχημα κατά τον ξέφρενο χορό της το Instagram


JTeam

17 Μαΐου 2023

Salma Hayek: Το αποκαλυπτικό ατύχημα κατά τον ξέφρενο χορό της το Instagram
Από τον πολύ ενθουσιασμό της, ξέχασε προφανώς ότι φορούσε μόνο το μπουρνούζι της

H Salma Hayek έφτασε τους 26 εκατομμύρια followers στο Instagram και θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό της με έναν φανταστικό χορό.

Ωστόσο, φαίνεται πως από τον πολύ ενθουσιασμό της, ξέχασε προφανώς ότι φορούσε μόνο το μπουρνούζι της, με αποτέλεσμα όσο χόρευε, να έχει ένα αποκαλυπτικό ατύχημα που θεωρήθηκε μετά στα σχόλια, αρκετά σέξι.

Το video που ανέβασε στο προσωπικό της account ήταν επεξεργασμένο και τα επίμαχα σημεία ήταν καλυμμένα. Όπως έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης: «24 εκατομμύρια ακόλουθοι, 24 εκατομμύρια λόγοι για να χαμογελάω. Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε μαζί μου σε αυτή την τρελή βόλτα. Δεν μπορώ να συγκρατήσω τον ενθουσιασμό και την ευγνωμοσύνη μου».

Όπως έχει πει παλαιότερα σε συνέντευξή της, η πιο σπουδαία στιγμή στην καριέρα της ήταν σίγουρα το 2002, όταν πρωταγωνίστησε και έγινε παραγωγός της Frida, που της χάρισε υποψηφιότητα για Όσκαρ. Έφερε τα μεγάλα όπλα στο project, δηλαδή τον Harvey Weinstein για συμπαραγωγό. 15 χρόνια μετά, αποκάλυψε τη σεξουαλική παρενόχληση, όταν της ζητούσε ασταμάτητα μασάζ και στοματικό σεξ. Την υποτιμούσε συνέχεια και της έλεγε ότι αξίζει μόνο για το sex appeal της, πράγμα που δεν φαινόταν στην ταινία.

Φέτος πρωταγωνιστεί στην τρίτη και τελευταία ταινία Magic Mike, που επικεντρώνεται στη γυναικεία απόλαυση και έχει για πρωταγωνίστρια τη Salma Hayek. «Υπήρχε τόση τεστοστερόνη στα γυρίσματα, που νόμιζα ότι θα βγάλω μουστάκι. Τους έβλεπα να γυμνάζονται ασταμάτητα, να μιλούν για το σώμα τους και να αποτριχώνονται παντού. Ταυτόχρονα όμως υπήρχε και η αποδόμηση του alpha male».

Παραδέχεται ότι μετά από δεκαετίες mansplaining, ήταν η πρώτη φορά που τη ρωτούσαν τι σημαίνει να είσαι γυναίκα και πώς νιώθει. «Η ταινία δεν έχει να κάνει μόνο με μία μεγαλύτερη γυναίκα που ερωτεύεται έναν νεότερο άντρα, αλλά και πώς είναι να σε υποτιμούν μια ζωή». Έτσι όπως υποτιμούσαν την ίδια, μετατρέποντάς τη σε ένα σκέτο σύμβολο του σεξ, χωρίς μυαλό, άποψη ή χιούμορ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.