CELEBRITIES

Beyonce: «Έξωση» αστέγων από ξενοδοχείο λόγω συναυλιών της


JTeam

23 Μαΐου 2023

Beyonce: «Έξωση» αστέγων από ξενοδοχείο λόγω συναυλιών της
Instagram/ beyonce
Περίπου 100 δωμάτια, τα 2/3 από το σύνολο όσων έχει το κατάλυμα, εξυπηρετούσαν τις ανάγκες των αστέγων αλλά το ξενοδοχείο έχει κλείσει τα δωμάτια για τις συναυλίες της 41χρονης star

Μέχρι και 30 οικογένειες αστέγων που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο Travelodge στο βόρειο Λονδίνο, αναμένεται να μετακινηθούν σε προσωρινή δομή όταν αρχίσουν οι συναυλίες της Beyonce στο τέλος του μήνα, καθώς το τοπικό δημοτικό συμβούλιο δεν κατάφερε να ανανεώσει τη συμφωνία για τα δωμάτια των οικογενειών, σύμφωνα με τον Guardian.

Περίπου 100 δωμάτια, τα 2/3 από το σύνολο όσων έχει το κατάλυμα, εξυπηρετούσαν τις ανάγκες των αστέγων αλλά το ξενοδοχείο έχει κλείσει τα δωμάτια για τις συναυλίες της 41χρονης star.

Η Beyoncé έχει προγραμματιστεί να παίξει πέντε βραδιές στο κοντινό στάδιο Tottenham Hotspur μεταξύ 29 Μαΐου και 4 Ιουνίου.

Μητέρα δήλωσε στον Guardian, πως έμεινε 12 ώρες έξω από το ξενοδοχείο, μαζί με τα τρία παιδιά της πριν τη στείλουν σε άλλο ξενοδοχείο ενώ μία άλλη είπε πως μετά την απόφαση, βιώνει «κρίσεις πανικού».

Να σημειωθεί πως το ξενοδοχείο δίνει το δικαίωμα για κρατήσεις έως και 28 ημερών και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται ανάλογη αδυναμία εξυπηρέτησης των αναγκών αστέγων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.