CELEBRITIES

Tina Turner: Η Oprah Winfrey αποκαλύπτει τι της είχε πει πως θα ένιωθε για τη μέρα που θα πέθαινε


JTeam

25 Μαΐου 2023

Tina Turner: Η Oprah Winfrey αποκαλύπτει τι της είχε πει πως θα ένιωθε για τη μέρα που θα πέθαινε
Instagram/ oprah
«Είμαι καλύτερη γυναίκα, καλύτερος άνθρωπος, επειδή η ζωή της άγγιξε τη δική μου», έγραψε η Oprah σε συγκινητική της ανάρτηση για την μοναδική Tina Turner, η οποία έφυγε από τη ζωή στα 83 της

Η Oprah Winfrey, πριν γίνει καλή φίλη με την Tina Turner, ήταν fan της και εξελίχθηκε σε groupie. Πέρα από την επιβλητική της παρουσία και την αξεπέραστη φωνή της, τη θαύμαζε κυρίως επειδή βρήκε τη δύναμη γύρω στα 40, να αφήσει πίσω της την κακοποίηση των παιδικών της χρόνων αλλά και του πρώτου της συζύγου, φτάνοντας στην κορυφή.

Μετά την τραγική είδηση του θανάτου της, η 69χρονη παρουσιάστρια μοιράστηκε στο Instagram μια σειρά από κοινές φωτογραφίες τους όλα αυτά τα χρόνια. «Ξεκίνησα ως θαυμάστρια της Tina Turner και εξελίχθηκα σε groupie, ακολουθώντας την από συναυλία σε συναυλία σε ολόκληρη τη χώρα και, τελικά, γίναμε πραγματικές φίλες», γράφει στη λεζάντα της πρώτης της δημοσίευσης για εκείνη, συμπληρώνοντας: «Είναι η αιώνια θεότητα του rock n' roll με μια εσωτερική δύναμη που μεγάλωνε σε όλη τη διάρκεια της ζωής της».

«Μόλις απελευθερώθηκε μετά από χρόνια ενδοοικογενειακής βίας, η ζωή της έγινε ένα σάλπισμα νίκης. Νιώθω ευγνωμοσύνη για το θάρρος της, γιατί μας έδειξε πώς είναι για εκείνη η νίκη, να φοράει Manolo και δερμάτινη μίνι φούστα», έγραψε στη συνέχεια, για την Turner, η οποία μεταξύ άλλων, ήταν και Power Fashion Queen.

«Κάποτε μου είπε ότι όταν έρθει η ώρα της να αφήσει αυτή τη γη, δεν θα νιώθει φόβο, αλλά ενθουσιασμό και περιέργεια. Γιατί έμαθε πώς να ζει, μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Erwin, και τους φίλους της», αποκάλυψε η Oprah στη συγκινητική ανάρτηση προς τη μνήμη της

Αυτή η φιλία, όπως κατέληξε, τη βοήθησε να γίνει «καλύτερη γυναίκα, καλύτερος άνθρωπος γιατί η ζωή της άγγιξε τη δική μου. Ήταν πραγματικά η καλύτερη». Σε δεύτερη ανάρτηση προς την αγαπημένη της φίλη, βλέπουμε ένα βίντεο από μια κοινή εμφάνισή τους σε περιοδεία, να ερμηνεύουν αγκαλιά το "Simply The Best".

«Ένιωθα τέτοια νευρικότητα, που τα γόνατά μου κοπανούσαν το ένα με το άλλο. Ο χορός μαζί της πάνω στη σκηνή του Los Angeles ήταν ό,τι πιο διασκεδαστικό και πρωτότυπο έχω κάνει ποτέ»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.