CELEBRITIES

Η Andie MacDowell λατρεύει το γεγονός ότι μεγαλώνει: «Δεν με κάνει να νιώθω λιγότερο σέξι»


JTeam

26 Μαΐου 2023

Η Andie MacDowell λατρεύει το γεγονός ότι μεγαλώνει: «Δεν με κάνει να νιώθω λιγότερο σέξι»
Instagram/ andiemacdowell
Η star μίλησε στο People για τη γλώσσα που θέλει να υιοθετήσει ο κόσμος όταν αναφέρεται στον χρόνο, και γιατί είναι πιο δύσκολο τελικά να είσαι 40 παρά 60 στο Hollywood

H Andie MacDowell είναι από τις stars που όσο μεγαλώνουν, ομορφαίνουν περισσότερο γιατί αποδέχονται την εικόνα και τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People, μιλάει για τη διαφορετική προσέγγιση που πρέπει να έχουμε όλοι απέναντι στον χρόνο ενώ «δανείζεται» την αντίληψη που υπάρχει για τους άνδρες.

«Όταν αρχίζουν να έχουν ρυτίδες, θεωρούνται πιο σέξι», είπε την Πέμπτη στο περιοδικό, αναφερόμενη στο ανδρικό φύλο. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των φετινών Oscars είναι η απόδειξη ότι ο χρόνος την αφήνει ανεπηρέαστη και ίσως την κάνει να δείχνει λίγο πιο λαμπερή σε σχέση με χθες. «Μου αρέσουν όλοι οι όροι που χρησιμοποιούμε για τους μεγαλύτερους άνδρες, και θέλω να τους διατηρήσουμε. Θέλω να είμαι ευγενής. Γιατί όχι; Τι όμορφος όρος».

Δεν προκαλεί καθόλου εντύπωση που πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να αποδεχτούν τις αλλαγές πάνω τους γιατί έτσι έχουν συνηθίσει. «Δεχόμαστε πλύση εγκεφάλου και οι παράγοντες είναι κυρίως ψυχολογικοί», όπως λέει προσθέτοντας:

«Δεν αφήνουμε τους εαυτούς μας να νιώθουν καλά με αυτό που είναι αλλά βρίσκουμε τους μεγαλύτερους άνδρες σέξι, γιατί έτσι μας έχουν μάθει»

Η 65χρονη star μιλάει εδώ και καιρό ανοιχτά γι' αυτό το θέμα αλλά τα τελευταία χρόνια, βλέπει καθαρά τι λειτουργεί καταστροφικά στο Hollywood, ειδικά για μια γυναίκα. «Μεταξύ των 40 και 60, οι γυναίκες επαγγελματικά, δυσκολεύονται επειδή δεν ξέρουν τι να κάνουν. Προσεγγίζονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Παρόμοιες δυσκολίες αντιμετώπιζα κι εγώ αλλά τώρα νιώθω πολύ πιο άνετα με αυτό που είμαι. Μου αρέσει που είμαι τώρα πιο μεγάλη. Πραγματικά το απολαμβάνω και δεν με κάνει να νιώθω λιγότερο σέξι».

Η Macdowell αισθάνεται ότι η καριέρα της έχει εκτοξευτεί στα ύψη τα τελευταία χρόνια επειδή νιώθει καλά με αυτό που είναι και αυτό την κάνει να συμμετέχει περισσότερο σε ρόλους κοντά στην ηλικία της. Οι ευκαιρίες για κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας, είναι πολύ περισσότερες αυτές τις μέρες, όπως λέει, και αυτό είναι ένα καλό πρώτο βήμα μακριά από τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις.

Τον προηγούμενο μήνα, η star μαζί με την Helen Mirren πρωταγωνίστησαν σε διαφήμιση της L' Oreal στο Παρίσι, κλέβοντας τις παραστάσεις. Πριν περίπου δύο χρόνια, η star μάλιστα αποκάλυψε στη βρετανική Vogue τον λόγο που την έκανε να μη «φοβηθεί» να αφήσει τα μαλλιά της γκρι.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Στην αρχή της καραντίνας τα μαλλιά μου άρχισαν να μακραίνουν και οι ρίζες μου να φαίνονται εντονότερες. Τα παιδιά μου, που με έβλεπαν έτσι μου έλεγαν ότι δείχνω όμορφη με τα γκρίζα μου μαλλιά. Όταν δε έπιανα τα μαλλιά μου ψηλά σε κότσο το μόνο που έβλεπες ήταν μια απόχρωση σαν το αλατοπίπερο, η οποία είναι η φυσική μου απόχρωση, αυτό που είμαι τώρα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.