CELEBRITIES

H Selena Gomez (προσπαθεί να) φλερτάρει με ποδοσφαιριστές και μας φτιάχνει τη μέρα


Τόνια Τζάφερη

9 Ιουνίου 2023

H Selena Gomez (προσπαθεί να) φλερτάρει με ποδοσφαιριστές και μας φτιάχνει τη μέρα
@selenagomez
Εμείς πάντως, θα ενδίδαμε

Ομολογουμένως η κατάσταση υγείας της Selena Gomez τα τελευταία χρόνια, δεν άφηνε και πολλά περιθώρια για πλάκες και χιούμορ. Ωστόσο η διάσημη celebrity και επιχειρηματίας φαίνεται να έχει βρει ξανά τις ισορροπίες της, και την όρεξη να φλερτάρει και να περάσει καλά.

Αυτή τη φορά, την εντοπίσαμε σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, να κάθεται υπομονετικά στο πλάι με τις φίλες της, τυλιγμένη με αρκετές κουβέρτες και ζακέτες. Όσο το ματς συνεχίζονταν, η Selena φάνηκε να βαρέθηκε και αποφάσισε να αναλάβει δράση. Έτσι λοιπόν, τη βλέπουμε να κάνει την προσπάθειά της στο να φλερτάρει τους ποδοσφαιριστές, όμως όπως η ίδια δηλώνει, δεν πρέπει να πήγε και πολύ καλά.

Στο βίντεο που η ίδια δημοσίευσε με χιουμοριστική διάθεση, την ακούμε να φωνάζει χαρακτηριστικά:

«Είμαι ελεύθερη». «Είμαι λιγάκι απαιτητική, όμως αγαπώ πάρα πολύ», ακούγεται να φωνάζει. Το τρολάρισμα όμως δεν έμεινε εκεί, μιας και η Gomez δημοσιεύοντας το βίντεο, έγραψε στη λεζάντα «Δύσκολα τα πράγματα φίλε μου».

@selenagomez

The struggle man lol

♬ original sound - Selena Gomez

Οι fan της προφανώς και αναρωτιούνται στα σχόλια, πώς οι ποδοσφαιριστές δεν ασχολήθηκαν με την τραγουδίστρια και απλώς συνέχισαν κανονικά τον αγώνα, με πολλούς να δηλώνουν πως θα ήθελαν όσο τίποτα να είναι στη θέση τους. Μεταξύ άλλων το βίντεο αυτό έρχεται να ξεκαθαρίσει και την προσωπική κατάσταση της Selena, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει εντοπιστεί με τον Zayn Malik στη Νέα Υόρκη και στις αρχές του έτους με τον Drew Taggart από τους «The Chainsmokers».

Ωστόσο όπως φαίνεται, κανείς από τους δυο δεν κατάφερε να κρατήσει για πολύ την Gomez, η οποία αναζητεί το επόμενο πρόσωπο στην ερωτική της ζωή. Στο παρελθόν η ίδια έχει δηλώσει πως απολαμβάνει το να είναι μόνη της, αλλά παράλληλα δεν λέει όχι για μια σχέση με το κατάλληλο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.