CELEBRITIES

Ezra Miller: Τι κι αν κακοποίησε γυναίκες; Εμφανίστηκε κανονικά σε κόκκινο χαλί


JTeam

13 Ιουνίου 2023

Ezra Miller: Τι κι αν κακοποίησε γυναίκες; Εμφανίστηκε κανονικά σε κόκκινο χαλί
Splash News
Ευχαρίστησε και όσους το στήριξαν, και όλα καλά

Το Flash κυκλοφόρησε μετά από μία δεκαετία αναμονής, με την επίσημη ταινία να έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουνίου. Η Warner Bros. Discovery έκρυβε καλά το Ezra Miller από το press tour – πραγματικά, έκανε σοβαρή προσπάθεια. Τα σκάνδαλα ήταν πολλά, εκείνο κατηγορείται για μία σειρά εγκληματικών και κακοποιητικών συμπεριφορών εδώ και τρία, περίπου, χρόνια, οπότε θα έπρεπε να τα έχει όλα λυμένα, πριν έρθει αντιμέτωπο με δημοσιογράφους. Έπρεπε, όμως, να εμφανιστεί στην πρεμιέρα στο LA – ή, καλύτερα, δεν έπρεπε, απλώς συνέβη. Εμφανίστηκε, λοιπόν, στην πρεμιέρα της ταινίας, στο LA.

To Ezra Miller περπάτησε κανονικά στο κόκκινο χαλί, πλάι στον συμπρωταγωνιστή του, τον Ben Affleck, την JLo, την Jessica Chastain – σαν να μην είχε γίνει τίποτα, δηλαδή. Μίλησε ελάχιστα στο συγκεκριμένο event, βέβαια, λίγο πριν ξεκινήσει η προβολή, κυρίως για να πει το ευχαριστώ του σε παραγωγή, ηθοποιούς και συνεργείο, που τον στήριξαν.

Jenny.Gr

Ευχαρίστησε τους επικεφαλής των DC Studios, Peter Safran και James Gunn, «για την χάρη και τη διακριτικότητα και το ενδιαφέρον για το περιεχόμενο της ζωής μου και που ολοκληρώσατε αυτή τη στιγμή». Ο Safran πράγματι το είχει στηρίξει δημόσια, λίγο αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του, δηλώντας πως «είναι απόλυτα αφοσιωμένο στην ανάρρωσή του και υποστηρίζουμε απόλυτα το ταξίδι στο οποίο βρίσκεται τώρα». Εξέφρασε, επίσης, την ευγνωμοσύνη του προς «όλους όσοι μας στήριξαν στις ζωές μας και στον κόσμο, και καθέναν που στήριξε εμένα στη ζωή και στον κόσμο, σ’ αυτήν τη δεκαετή προσπάθεια και πανέμορφη διαδρομή».

«Πανέμορφη διαδρομή». Να ένας καλός τρόπος να περιγράψεις την περίοδο που κατηγορείσαι, μεταξύ άλλων, για δημιουργία αίρεσης, κακοποίηση γυναικών και όχι μόνο. Τουλάχιστον έπαιξες σε ταινία και, τελικά, δεν άνοιξε ρουθούνι; Μάλλον αυτό θα είναι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.