CELEBRITIES

Ezra Miller: Βωμός για θυσίες και οπλοστάσιο στο σπίτι του - Πίστευε πως είναι «ο Ιησούς» ή «ο Διάβολος»


JTeam

19 Σεπτεμβρίου 2022

Ezra Miller: Βωμός για θυσίες και οπλοστάσιο στο σπίτι του - Πίστευε πως είναι «ο Ιησούς» ή «ο Διάβολος»
Photo credits: Getty/Ideal Image
Η κατάσταση του Ezra Miller ίσως να έχει ξεφύγει τελείως

Σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει το όνομα του Ezra Miller σε τίτλο αυτές τις μέρες. Ο πρωταγωνιστής του franchise του χαριποτερικού Fantastic Beasts και του επερχόμενου The Flash της DC, έχει αποτελέσει αντικείμενο έντονης σύγχυσης και ανησυχίας τα τελευταία χρόνια, ξεκινώντας από την κατηγορία του 2020 και το βίντεο που τη συνοδεύει, στο οποίο πιάνει από τον λαιμό μια γυναίκα σε ένα μπαρ στην Ισλανδία. Πριν από το καλοκαίρι, το Miller συνελήφθη σε για παρενόχληση και επίθεση στη Χαβάη και είχε άλλη μία κατηγορία για «grooming»: διαδικτυακή σεξουαλική παρενόχληση ενός ανηλίκου στον οποίο φέρεται να προμήθευε επίσης ναρκωτικές ουσίες όπως LSD.

Ωστόσο, όπως περιγράφεται σε μια πρόσφατη έκθεση του Vanity Fair, η ιστορία γίνεται ακόμα πιο σκοτεινή.

To Miller φέρεται να θεωρούσε τους εαυτούς τους ως φιγούρα του Ιησού, ενώ διατηρούσε επίσης ένα οπλοστάσιο κατάλληλο για έναν μικρό πόλεμο. Το Vanity Fair κυκλοφόρησε ένα νέο άρθρο με τίτλο, 'Ezra Miller’s “Messiah” Delusions: Inside The Flash Star’s Dark Spiral' και είναι τόσο ζουμερό και γεμάτο δράμα όσο υποδηλώνει ο τίτλος.

Το περιοδικό κατάφερε να μιλήσει με γνωστούς και στενούς συνεργάτες του Miller οι οποίοι σχολίασαν ότι κακοποιούσε λεκτικά και συναισθηματικά τους γύρω του, αναφερόμενος στον εαυτό του είτε ως «Ιησούς» ή «Ο Διάβολος».

Είχε επίσης ένα βωμό στο σπίτι του, όπου οι γυναίκες έβαζαν τα τηλέφωνά τους και άλλες προσφορές όταν έφταναν.

Ο ηθοποιός είχε έναν πνευματικό σύμβουλο που του είπε ότι ήταν ο επόμενος Μεσσίας και ότι Ελευθεροτέκτονες έστελναν δαίμονες να τον σκοτώσουν, σύμφωνα με πηγές. Μια θεωρία λέει ότι το Miller έκανε τελετουργικό κατά τη διάρκεια μιας από τις συναντήσεις που διοργάνωνε, απαιτώντας από τη Susan Sarandon να έρθει για να αποτίσει φόρο τιμής στο βωμό επειδή τους σνόμπαρε από ένα δείπνο.

Η έκθεση του VF περιγράφει κάθε είδους ιστορίες για πράγματα που φέρεται να έχει κάνει το Miller τα τελευταία χρόνια - εκτός των νομικών τους ζητημάτων, τα οποία είναι καλά τεκμηριωμένα - συμπεριλαμβανομένης της περιπλάνησης στους δρόμους αναζητώντας καταπιεσμένους νέους για να τους παρασύρει στο δικό τους τρόπο ζωής, πολλές φορές οπλισμένο, βασανίζοντας τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους μέσω διατριβών/πυροβολισμών/επίπληξης και πολλών άλλων.

Μια άλλη πτυχή αφορά στην αντίληψη ότι άτομα που βρίσκονται κοντά στο Ezra λένε ότι αμφισβητούν αν είναι νόμιμα queer ή όχι -είναι γνωστό ότι το Ezra αυτοπροσδιορίζεται δημόσια ως μη δυαδικό άτομο, με τις αντωνυμίες "το/τους"- και μάλιστα προτείνε στους άλλους να χρησιμοποιήσουν την ταυτότητά τους ως όπλο όταν χρειάζεται, αλλά φαινομενικά δεν έχει πρόβλημα να κακοποιηθούν στον ιδιωτικό τους χώρο όταν είναι σε κατάσταση ηρεμίας, πίσω από κλειστές πόρτες.

Μιλώντας για τα νομικά προβλήματα του Ezra, το Vanity Fair αναφέρει ότι η πλειονότητα αυτών των υποθέσεων έχουν ουσιαστικά λυθεί υποδηλώνοντας ότι το Ezra και/ή η ομάδα τους έχουν πληρώσει τα περισσότερα από τα υποτιθέμενα θύματά τους, αναφέροντας τουλάχιστον μία συμβαση εμπιστευτικοτητας που είδαν και άλλες για τις οποίες έχουν ακούσει.

Φυσικά, παράλληλα με όλα αυτά υπάρχει και η ταινία του Ezra, «The Flash», την οποία προφανώς ενδιαφέρονται πολύ να σώσουν, και ιδίως η Warner Bros. To Ezra είπε ότι αναζητούν θεραπεία για προβλήματα ψυχικής υγείας και ζήτησε συγγνώμη για την ακανόνιστη συμπεριφορά του τελευταία.

Σε αυτό το σημείο, ακούγεται ότι η Warner αποφάσισε να προχωρήσει με την κυκλοφορία αυτής της ταινίας το 2023 παρά όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.