CELEBRITIES

Ezra Miller: Σπάει την σιωπή του και απολογείται για όλες τις εξωφρενικές κατηγορίες εναντίον του


JTeam

16 Αυγούστου 2022

Ezra Miller: Σπάει την σιωπή του και απολογείται για όλες τις εξωφρενικές κατηγορίες εναντίον του
Το Ezra Miller μίλησε επιτέλους για όσα τον κατηγορούν και ζήτησε συγγνώμη για όλα τα ακραία που έκανε τους τελευταίους μήνες. Γιατί όταν είσαι διάσημος, είναι τόσο απλό

Το Ezra Miller, πρωταγωνιστής της ταινίας The Flash, μίλησε για πρώτη φορά στο Variety για τις κατηγορίες εναντίον του και την συμπεριφορά του και ζήτησε συγγνώμη. Μάλιστα, λέει ότι αναζητά ήδη θεραπεία για «σύνθετα προβλήματα ψυχικής υγείας».

Σε μία δήλωση που στάλθηκε στο Variety από εκπρόσωπό του, το Miller έσπασε τη σιωπή του σχετικά με την ανησυχητική συμπεριφορά που έχει δείξει τους τελευταίους μήνες, η οποία τον οδήγησε σε μία σειρά από νομικά προβλήματα και καταγγελίες, μεταξύ άλλων για επίθεση και κλοπή.

«Έχοντας περάσει πρόσφατα μία περίοδο έντονης κρίσης, καταλαβαίνω τώρα ότι υποφέρω από πολύπλοκα προβλήματα ψυχικής υγείας και έχω ξεκινήσει θεραπεία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους που ανησυχούν και στεναχωρήθηκαν με τη συμπεριφορά μου. Έχω δεσμευτεί να κάνω την απαραίτητη δουλειά που χρειάζεται, έτσι ώστε να επιστρέψω σε ένα υγιές, ασφαλές και παραγωγικό στάδιο στη ζωή μου».

Πριν λίγες εβδομάδες το 29χρονο αστέρι του κινηματογράφου κατηγορήθηκε για διάρρηξη σε βαθμό κακουργήματος. Η συμπεριφορά του τους τελευταίους μήνες είχε ανησυχήσει φίλους και συνεργάτες, καθώς και την ίδια την Warner Bros. που ετοιμάζει την standalone ταινία του “The Flash”. Κάποιες μόνο από τις κατηγορίες εις βάρος του, το ήθελαν να χειραγωγεί ανήλικα παιδιά, να έχει δημιουργήσει cult και να ασκεί ψυχολογική και ορισμένες φορές σωματική βία στα άτομα που είχε υπό την επιρροή του.

Τελευταία μάλιστα υπήρξαν φήμες ότι η εν λόγω ταινία θα είναι η τελευταία εμφάνιση του Miller στο ρόλο του Barry Allen, αλλά και το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί πλήρως από CGI -κάτι που τελικά δεν θα γίνει. Μια "συγγνώμη" ήταν αρκετή για να ξεχαστούν τα πάντα και να συνεχίσει τη δουλειά του στο Hollywood σαν να μην τρέχει τίποτα.

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michael Keaton ως Bruce Wayne, Sasha Calle ως Supergirl, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston, που αντικαθιστά τον Billy Crudup στο ρόλο του πατέρα του Barry στο DCEU.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.