CELEBRITIES

O Gerard Piqué ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Clara Chía


JTeam

19 Ιουνίου 2023

O Gerard Piqué ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Clara Chía
@gerardpique
Τι αναφέρουν τα Ισπανικά μέσα, για το διάσημο ζευγάρι

Όσο η Shakira βρίσκεται στις ΗΠΑ κάνοντας μια νέα αρχή στη ζωή της, ο πρώην σύζυγος της φαίνεται να ετοιμάζει νέο αρραβώνα και γάμο με την 25χρονη σύντροφο του.

Σύμφωνα με τις Ισπανικές πηγές, ο πρώην ποδοσφαιριστής αναμένεται σε λίγες ημέρες να ανακοινώσει τον αρραβώνα του με την Clara Chía, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα το ζευγάρι επισκέφθηκε κοσμηματοπωλείο της Βαρκελώνης, προκειμένου να σχεδιαστεί ένα custom δαχτυλίδι.

«Ο Gerard Piqué και η Clara Chía πρόκειται να παντρευτούν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του έχουν λάβει αυτήν την πολύ σημαντική απόφαση. Έχουν επίσης σχεδιάσει την ιδανική στιγμή για να δημοσιοποιήσουν τα καλά νέα. Η ανακοίνωση θα γίνει σε μια άλλη σημαντική ημερομηνία για τον Piqué, τον γάμο του αδελφού του Marc, ο οποίος πρόκειται να παντρευτεί την αγαπημένη του, Maria, στις 24 Ιουνίου» ανέφεραν οι πηγές στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο πρώην άσος της μπάλας και η 25χρονη φοιτήτρια, που δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους πέρυσι, μετά τον πικρό χωρισμό του Piqué με τη Shakira επιδεικνύουν τον έρωτά τους από την πρώτη στιγμή και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμοι να κάνουν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.