CELEBRITIES

Gerard Pique: Η νέα φωτογραφία με την Clara Chia ίσως είναι απάντηση στο τραγούδι της Shakira


JTeam

22 Μαΐου 2023

Gerard Pique: Η νέα φωτογραφία με την Clara Chia ίσως είναι απάντηση στο τραγούδι της Shakira
Instagram/3gerardpique
Το νέο τραγούδι "Acrostico" της Shakira είναι γεμάτο υπονοούμενα για εκείνον

Λίγες ημέρες αφού η Shakira κυκλοφόρησε το νέο -γεμάτο σπόντες για τον Gerard Pique- τραγούδι Acrostico, εκείνος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια νέα φωτογραφία με τη σύντροφό του, Clara Chia.

Ο 36χρονος Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής δεν έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση του με την 24χρονη αφού λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του με τη Shakira, κι ενώ αντιμετώπιζε κατηγορίες απιστίας, είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο.

Τώρα, επέλεξε και πάλι να κάνει μια ανάρτηση μαζί της, δημοσιεύοντας μια selfie, στην οποία είναι χωρίς μπλούζα. Όπως βλέπουμε, οι δυο τους είναι αγκαλιά και χαμογελούν στον φακό.


Το νέο τραγούδι της Shakira, Acrostico, είναι αφιερωμένο στα παιδιά της και σηματοδοτεί το νέο κεφάλαιο στη ζωή της μετά τη μετακόμισή της στο Miami. Ωστόσο, σε κάποιους στίχους είναι φανερά τα υπονοούμενα για τον Gerard Pique, όπως «δεν ξέρω πώς να γυρίσω το άλλο μάγουλο» και «η αγάπη μου για σένα λειτουργεί ως αναισθητικό στον πόνο».

Το πρώτο γράμμα κάθε στίχου σχηματίζει τα ονόματα των δυο παιδιών της, Milan και Sasha. «Μου έμαθες ότι η αγάπη δεν είναι απάτη/και όταν είναι αληθινή δεν τελειώνει», τραγουδάει μεταξύ άλλων, και καταλαβαίνουμε ότι οι αναφορές στα παιδιά της υπερτερούν από τις «σπόντες» προς τον πρώην σύζυγό της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.