CELEBRITIES

Η Liz Hurley πρωταγωνιστεί σε ερωτικό θρίλερ και τη σκηνοθετεί ο γιος της


JTeam

19 Ιουνίου 2023

Η Liz Hurley πρωταγωνιστεί σε ερωτικό θρίλερ και τη σκηνοθετεί ο γιος της
Είναι άβολο; Είναι κρίντζι; Σίγουρα, πάντως, είναι κάτι

Το Hollywood είναι οικογενειακή υπόθεση, το ξέρουμε, τα nepo babies το αποδεικνύουν καθημερινά, Τώρα, ένα διάσημο nepo-baby συνεργάζεται με την ακόμη διασημότερη μαμά του, και μαζί κάνουν ένα ερωτικό θρίλερ με τίτλο Strictly Confidential. Η Liz Hurley είναι η πρωταγωνίστρια, ο γιος της, Damian, σκηνοθετεί και ίσως είναι λίγο άβολο.

Η Hurley υποδύεται τη Lily, η οποία έχει σχέση με τη Natasha (Pear Chiravara) και θα τις δούμε να προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο μίας αυτοκοτονίας. Επίσης, θα τις δούμε σε ιδιαίτερα έντονη ερωτική σκηνή – εξ ου και το άβολο της υπόθεσης, που αναφέραμε παραπάνω.

Πρόκειται για το πρώτο επαγγελματικό βήμα του Damian, ο οποίος έγραψε στο Instagram πόσο ενθουσιασμένος είναι. «Όλοι οι συμμετέχοντες αξίζουν ξεχωριστά posts αγάπης (και θα έρθουν όλα τους σταδιακά) αλλά αυτήν τη στιγμή θέλω να υμνήσω την Elizabeth Hurley που, όταν γύρισα την πρώτη μου ταινία το 2010 (στα 8 μου), υποσχέθηκε πως θα ήταν στην πρώτη μου δουλειά», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.