CELEBRITIES

Amber Heard: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση έναν χρόνο μετά τη δίκη με τον Johnny Depp


JTeam

27 Ιουνίου 2023

Amber Heard: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση έναν χρόνο μετά τη δίκη με τον Johnny Depp
Splash News
Η ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα με φόντο το αρχαίο ελληνικό αμφιθέατρο της Taormina

Η Amber Heard έκανε την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση, έναν χρόνο μετά τη δικαστική ήττα από τον Johnny Depp, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Taormina στην Ιταλία, καθώς πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας της ταινίας "In The Fire", του Conor Allyn.

To βράδυ του Σαββάτου, η ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα με φόντο το αρχαίο ελληνικό αμφιθέατρο της Taormina ενώ ο Conor Allyn, και ο συμπρωταγωνιστής της, Eduardo Noriega παρευρέθηκαν επίσης στη γιορτή για την έναρξη του κινηματογραφικού φεστιβάλ.

Jenny.Gr
Yari Gagliucci, Amber Heard , Eduardo Noriega/ Splash News

Η Heard πρωταγωνιστεί ως μια Αμερικανίδα ψυχίατρος που ταξιδεύει σε μια απομακρυσμένη φυτεία στην Κολομβία τη δεκαετία του 1890 για να θεραπεύσει ένα διαταραγμένο αγόρι και βρίσκεται σε έναν πόλεμο της επιστήμης εναντίον της θρησκείας με τον τοπικό ιερέα, ο οποίος πιστεύει ότι το παιδί είναι δαιμονισμένο από τον διάβολο.

Όταν η ίδια ρωτήθηκε για για τη διαφορά μεταξύ μιας ανεξάρτητης παραγωγής και ενός blockbuster του Hollywood, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν τις κάνεις για τα λεφτά, τις κάνεις επειδή τις αγαπάς».

Jenny.Gr
Splash News

Όπως πρόσθεσε μάλιστα τη συνέχεια: «Τις κάνεις επειδή αγαπάς την ιστορία, αγαπάς τους ανθρώπους και θέλεις να είσαι μέρος αυτής της εμπειρίας και να είναι κάτι που μπορούν να βιώσουν και άλλοι άνθρωποι».

Να σημειωθεί πως στο Φεστιβάλ της Ταορμίνας παρευρέθηκε στο φωτογραφικό κάλεσμα στο μπλε χαλί του φεστιβάλ καθώς και στην παγκόσμια πρεμιέρα, αλλά απέφυγε τη συνέντευξη Τύπου. Η προώθηση της ταινίας έγινε έναν χρόνο αφότου η ηθοποιός έχασε από τον Johhny Depp σε δίκη για δυσφήμιση σχετικά με άρθρο της στη Washington Post στο οποίο περιέγραφε τον εαυτό της «ως δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την ενδοοικογενειακή κακοποίηση».

Jenny.Gr
Splash News

Η Amber Heard φέρεται να ζει την πιο ήρεμη ζωή της αφού άφησε το Hollywood και μετακόμισε στη Μαδρίτη με την κόρη της. Όπως φαίνεται, βάζει σε προτεραιότητα την ηρεμία και την προστασία της ψυχικής της υγείας, επιλέγοντας συνειδητά να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την πολύκροτη υπόθεση, κατά την οποία γράφτηκαν πολλά για εκείνη.

Μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης με τον Depp, η ηθοποιός πούλησε την έπαυλή της στην Καλιφόρνια τον Ιούλιο του 2022 και φαίνεται πως πλέον επιλέγει μια πιο ήρεμη ζωή μακριά από τα φλας και την προβολή. «Η Heard εγκατέλειψε αθόρυβα το Hollywood και μετακόμισε στην Ισπανία με τη μικρή της κόρη, Oonagh. Γνωρίζει τη γλώσσα κι είναι χαρούμενη εκεί, μεγαλώνοντας τη μικρή της κόρη, μακριά από κάθε θόρυβο», αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.