CELEBRITIES

H Τζούλια Ρόμπερτς γιορτάζει 21 χρόνια γάμου με τον Ντάνι Μόντερ με το πιο παθιασμένο φιλί


JTeam

5 Ιουλίου 2023

H Τζούλια Ρόμπερτς γιορτάζει 21 χρόνια γάμου με τον Ντάνι Μόντερ με το πιο παθιασμένο φιλί
Instagram/ juliaroberts
Το post που ξεχειλίζει από έρωτα

Η Τζούλια Ρόμπερτς δεν έχει συνηθίσει το κοινό της σε φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Ντάνι Μόντερ. Ωστόσο το ζευγάρι πριν λίγες ώρες γιόρτασε 21 χρόνια γάμου και με αφορμή την περίσταση, η 55χρονη σταρ ανέβασε μια φωτογραφία τους στο Instagram που ξεχειλίζει από πάθος κι έρωτα.

Στη λήψη, η Ρόμπερτς δίνει ένα παθιασμένο φιλί με τον αγαπημένο της και μας δίνει την αίσθηση πως οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Μεξικάνος» και παντρεύτηκε δύο χρόνια αργότερα, στις 4 Ιουλίου του 2002. Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τα 18χρονα δίδυμα Φινέα και Χέιζελ, και τον 16χρονο Χένρι.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Τζούλια Ρόμπερτς:

Πέρσι, η ηθοποιός είχε ανεβάσει πάλι ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της, με αφορμή τα 20 χρόνια γάμου. Στη φωτογραφία φαίνεται το ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα φιλί κι όπως έγραψε η σταρ τότε: «Είκοσι. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να γελάμε. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να φιλιόμαστε».

Όσο για το μυστικό της για έναν ευτυχισμένο γάμο, η σταρ έχει δηλώσει: "δύο νιπτήρες στο μπάνιο και πολλά φιλιά". Η Roberts που είχε συνεργαστεί με τον σύζυγό της είχε δηλώσει ότι «είναι ο αγαπημένος μου άνθρωπος στον κόσμο, μου αρέσει να περνάω χρόνο μαζί του και μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει. Η οπτική του είναι πολύτιμη για μένα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.